Ateşkes ilan edildi! Ancak İsrail'in sinsi planı deşifre oldu

Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes kararının ardından İsrail devlet televizyonu, İsrail ordusunun, rehine anlaşmasını Gazze'nin güneyine saldırı hazırlığı için kabul ettiğini belirtti.

GİRİŞ 22.11.2023 06:52 GÜNCELLEME 28.11.2023 11:15
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

İsrail'in hedefinde bu kez, Gazze'nin güneyine karadan saldırı var. Kirli plana dair bilgileri İsrail devlet televizyonu KAN paylaştı.

ATEŞKESİ YENİ SALDIRI İÇİN KABUL ETTİ

KAN'da yer alan haberde, İsrail ordusunun geçici ateşkesi Gazze'nin güneyine saldırı hazırlığı için kabul ettiği belirtildi.

Hamas ve İsrail arasında ateşkes ilanı! Hamas'tan son dakika açıklamasıHamas ve İsrail arasında ateşkes ilanı! Hamas'tan son dakika açıklaması

Geçici ateşkes günlerinin ordu güçlerini yeniden organize etmek için kullanılabileceği ifade edildi.

Kara saldırısının Gazze Şeridi'nin güneyine kadar genişletilmesine yönelik hazırlıklar yapıldığı aktarıldı.

GAZZE'NİN GÜNEYİNE YÖNELİK SALDIRI HAZIRLIĞINA TEPKİLER

İsrail'in Gazze'nin güneyine yönelik saldırı planına karşı ABD ve Avrupa Birliği'nden art arda açıklamalar geldi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby İsrail'in saldırılarını Gazze'nin güneyine taşımayı düşündüğünü söyledi. "Bu tür operasyonları desteklemiyoruz" dedi.

Kirby, önlerindeki ilk görevin rehinelerin serbest bırakılması olduğunu ifade etti.

Avrupa Birliği Yüksek Temsilcisi Josep Borrell de, İsrail'in Gazze'nin güneyinde "güvenli bölge" söyleminin güvence vermediğini söyledi.

Esas çözümün siyasi ve iki devlet temelinde olacağını vurguladı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • RAMAZAN KARAKAYA 5 ay önce Şikayet Et
    Yeryüzünde yahudiye krallığı var.şeytanın saltanatı sürüyor şeytanın saltanatı avrupa ingilterede kraliyet ailesi üzerinden türkiyede kamalizim üzerinden yeryüzünde insanlarin cehaleti üzerinden yükseliyor.ingiliz şeytanın müridi avrupa ise oyuncağı.şeytanın tuzağı hilesi zayıftır.insaallah kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecek.
    Cevapla
  • Dakda 5 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah kurdukları tuzağa kendilerini düşürsün ALLAH.
    Cevapla
  • Gakkos 5 ay önce Şikayet Et
    Yok sen oyunun bas aktoru abd vur diyen sensin bunu saqirda biliyor bakar korde biliyor tavsana kac tilkiye tut abd de hiristiyan siyonistte yahudi sen ve kokusmus yandaslarin yok olmadiqi surece bu dunya rahat etmiyecek musluman diye qecinen arap donmeleri senin kobaylarin allah onlari kahru perisan eylesin amin
    Cevapla
  • harun fettah 5 ay önce Şikayet Et
    Kirli bir savaş yürütüyor amerika bir yandan ateş kes diğer yandan olum yazdırmaya devam edecek demekki dünya bu savaşa alkış tutuyor ölenler nasılsa musluman dır bir hiristiyan olsaydı bu savaşı çabuk sustururlardi muslumanlari insan yerine koymuyor Amerika ve batı demekki bana oylen geliyorki bu savas din savaşına dönüşecek amerikanın siyonistleri bu savaşı başlattılar zaten
    Cevapla
  • Musa 5 ay önce Şikayet Et
    Bir aydan fazla kirli bir sivil katliami malesef ekranlardan izledik,Bence İsrail yöneticileri en büyük kötülüğü kendi halkına yaptı,Burda kaybedenler Sadece İsrail halkı değil, Bunları cesaretlendiren akıldır, Aynı akıl Ukraynayi da mahvetti, ABD her karıştığı işe kan gözyaşı, ölüm,kardeş kanı ve sefaleti getirdi,Bence ABD yi hiçbir Ülke İşine karistirmamali.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'den suya dev zam!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kongre sürecini başlatacağız