Düğünde kıskançlık krizine giren damat katliam yaptı

Tayland'da bir düğünde damat, düğün sırasında tartışma yaşadığı müstakbel eşi dahil olmak üzere 4 kişiyi vurarak öldürdü. Daha sonra kendisine sıkarak intihar eden damat Suksuk, kıskançlık krizine girdiği düğünde katliama imza attı.

Düğünde kıskançlık krizine giren damat katliam yaptı
Düğünde kıskançlık krizine giren damat katliam yaptı
GİRİŞ 26.11.2023 14:52 GÜNCELLEME 26.11.2023 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tayland'ın Nakhon Ratchasima kentindeki bir düğünde adeta trajedi yaşandı. Paralimpik bir sporcu olan damat Chaturong Suksuk; müstakbel eşi Kanchana Pachunthuek, gelinin kız kardeşi Karnida Manataor, gelinin annesi Kingthong Klajorho ve düğüne davetli olarak gelen Thong Nonkhunthod'ı öldürdü.

Düğüne gelenlerin ifadesine göre; damat ve gelin arasında bir tartışma yaşandı. Halihazırda sarhoş da olan damat, tartışma sonrası kısa bir süreliğine düğünde ayrıldı. Daha sonra elinde silahla mekana geri dönen damat Suksuk, katliama imza attı. 4 kişiyi öldürdükten sonra kendisine de sıkarak intihar etti.

Tanıklar polise verdikleri ifadede; gelin-damat tartışmasının, damadın kendine olan güvensizliği nedeniyle çıktığını, zira damadın engelli olması sebebiyle eşinin onu başka bir adam için terk etmesinden korkup kıskançlık krizine girdiğini söyledi.

Damat Suksuk, 2022'de Endonezya'da düzenlenen 11. Asya Paralimpik Oyunları'nda ülkesi adına gümüş madalya kazanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Hayal 5 ay önce Şikayet Et
    Hayat çok kısa bir gün herşey kendiliğinde düzelir hiç bir şey kafanıza takmayın ömrünüzü kötülük için kullanmayın temiz Rahat bir viçdanla yaşamayı tercih edin Yanlış ve kötü düşüncelerin sonu pişmanlıktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!