Harekete geçtiler! Netanyahu'yu darbe korkusu sardı!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, başkanlığını yaptığı Likud Partisi içinden kendisine darbe yapılmasından endişe duyduğu belirtildi.

GİRİŞ 27.11.2023 21:52 GÜNCELLEME 28.11.2023 09:50
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İsrail'deki Ynet haber sitesine göre, parti içinden kendisine darbe yapılmasından endişelenen Netanyahu, nabız yoklaması için meclisteki Likud Partisi milletvekilleriyle görüştü.

Likud Partisinden adı açıklanmayan bir yetkili, Netanyahu'nun, kendisinin yerine başkasının geçeceğinin konuşulmasından endişe duyduğunu ve partide bu fikirde bir grup bulunmadığından emin olmak istediğini söyledi.



GİZLİ TARTIŞMA YAŞANDI

İsrail siyasetinde Başbakan'a yöneltilen "Gazze savaşı ve 7 Ekim felaketinin sorumluluğunu üstlenmesi" yönündeki çağrıları hatırlatan yetkili, son günlerde Likud'da Netanyahu'nun görevden alınmasından sonra ne yapılacağına ilişkin gizli bir tartışma yaşandığına işaret etti.

Önde gelen Likud yetkililerinden biri de partinin, Netanyahu'nun yerine başka bir aday çıkarmak suretiyle hükümetten güvenoyunun çekilmesi olasılığını tartıştığına dikkati çekti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • şeytanın askerleri 5 ay önce Şikayet Et
    Eteri gider beteri gelir, gelen gideni aratır ve daha pek çok özlü söz var. ALLAH bizi bu şizofren siyonist sürüsünün hepsinden birden tez kurtarsın. Amin.
    Cevapla
  • İzmirli 5 ay önce Şikayet Et
    Allah (cc) tuzak kuranların en hayırlısıdır.
    Cevapla
  • Goca GONYALI 5 ay önce Şikayet Et
    seni ve çetelerini iyi bir darp etseler aahhh... amma siz onalarada bişey yaparsınız... sizin öfkeniz, sizin gibi düşünmeyen herkese
    Cevapla
  • Ekrem 5 ay önce Şikayet Et
    İtanyahu eninde sonunda gidecek
    Cevapla
  • Atila 5 ay önce Şikayet Et
    Darbe inşallah halkın gözü önünde kanlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar
AKINCI TİHA helikopteri buldu: İşte kazadan ilk görüntüler