Katar'da MOSSAD ve CIA zirvesi!

İsrail ile Hamas arasında sağlanan ateşkesin uzatılması için Katar'ın başkenti DOAH'da MOSSAD ve CIA direktörleri bir araya geldi. Görüşmeye Mısır da katılıyor.

Katar'da MOSSAD ve CIA zirvesi!
Katar'da MOSSAD ve CIA zirvesi!
GİRİŞ 28.11.2023 15:10 GÜNCELLEME 28.11.2023 16:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalara 24 Kasım'da uzlaşılan 4 günlük "insani ara" ile ara verilmişti. Dün sonlanan "insani aranın" 2 gün daha uzatılmasına karar verilmişti.

Reuters'ın aktardığı habere göre ise Mossad ve CIA yetkilileri, Katar'da ateşkesin uzatılması için görüşmelerde bulundu. Mossad ve CIA yetkilileri, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

Reuters'a konuşan kaynak, Mısırlı yetkililerin de toplantıya katıldığını ve bunun uzlaşma sağlamasının önünü açacağını ifade etti.

Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Nasıl yani olayları mossad ve cia mi planlıyor el kassam tugaylarina birsey sorulmuyor planı ve planları yapanlar bu haberle ortaya çıktı
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Filistin kim temsil ediyor burda. Filistin geleceğine Filistinliler olmadan mı karar veriyorsunuz.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Oyun kuruluyor bozmak bizim işimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu