Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'den harita provokasyonu

Yunan Devlet Televizyonu ERT, Türkiye'nin Trakya'da yer alan topraklarını, Yunanistan renklerinde gösteren bir grafiği ekrana verdi. Skandala gelen tepkiler sonrasında ERT, grafiği düzeltti.

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'den harita provokasyonu
Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'den harita provokasyonu
GİRİŞ 30.11.2023 18:34 GÜNCELLEME 30.11.2023 18:35
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

ERT 1'de dün akşam 18.00'de yayınlanan haber bülteninde, arka planda Türkiye'deki Trakya bölgesinin Yunanistan renklerinde gösterildiği grafik düzeltildi.

Kanalın bugünkü öğle bülteninde, Türkiye haberleri için arka planda hatalı grafik yerine sınırların kırmızı renkle belirgin olarak gösterildiği düzeltilmiş grafik yer aldı.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 100
  • Birisi 7 ay önce Şikayet Et
    Sizde yapın yunanistani bölün parçalayın pay edin dağıtın
    Cevapla
  • Kış gunesi 7 ay önce Şikayet Et
    Trakya sizi tükürüğü ile boğar..fazla ziplamayin.
    Cevapla
  • Turkkkkk 7 ay önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmiş
    Cevapla
  • Ezelden buralı 7 ay önce Şikayet Et
    Yunanistan Bi dünya bir olup osmanlıyı anca bin türlü dalavere ile anca bölüp birleşmiş yunanın ağzınada bi kokmasını attılar ama İnşallah o lokmayı yutmadan boğazları dada bırakacağız türkün devletine göz dikmenin gafletini onlara öğreteceğiz.
    Cevapla
  • Kilis'li 7 ay önce Şikayet Et
    Üilkemi yolgeçen hanına çevirip, üstüne üstelik 17 milyon yabancıyı, ata emaneti topraklara kardeş mavalı ile doldurursanız, halkı araplaştırmak isterseniz, ekonomiyi berbat ederseniz, parayla toprak, vatandaşlık satarsanız, bu şekilde Yunan gavurunun işini kolaylaştırırsınız, hala 20 senedir anlamadınız mı ?
    Cevapla
  • Anti-Laik 7 ay önce Şikayet Et
    Ulan çakal semin ata emaneti dediğin toprakların sahibi Osmanlı araplaştırma diyorsun bu toprakların sahibi İslamiyete hizmet etmiş sonradan görme Türk görünümlü çakal ayaşın peşinden giden berduş çakal burası İslam ülkesi evvelden hemde git batıya gavur kardeşlerinin yanında yaşa
    Cevapla
  • Yaşar kara 7 ay önce Şikayet Et
    Çok Fox TV izleme vatansever olursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 6 maddede dünyaya çağrı yaptı! 30 milyar dolarlık teşvik
Dünyaca ünlü dergide en iyi 100 rota listesi yayınlandı! İşte listede yer alan şehrimiz..