Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde! Dikkat çeken anlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde! Dikkat çeken anlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde! Dikkat çeken anlar!
GİRİŞ 30.11.2023 20:15 GÜNCELLEME 30.11.2023 20:15
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TRK" ile Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) geldi.

ERDOĞAN'A COŞKULU KARŞILAMA

Erdoğan'ı, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda, BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur bin Zayid Al Nahyan, Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da Dubai'ye geldi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Mirac 5 ay önce Şikayet Et
    dünyada bu kadar fosfor bombası atılırken hangi iklimden bahsedilebilir ki?
    Cevapla
  • Göktan 5 ay önce Şikayet Et
    Bae prensi hem cop 28 başkanı hem petrol ticareti ile uğraşan sahis, ikisi birbirine zıt bir şey.
    Cevapla
  • Hüseyin- 5 ay önce Şikayet Et
    Fazla uzatmayin,gittiginin tek nedeni var onuda kendiniz düsünebilirsiniz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR. Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın... OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE, BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
    Cevapla
  • yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımızı, başkan yardımcısı karşılıyorsa kendilerince efendileri abdnin intikamını almaya çalışıyorlar demektir.. baenin aşağılık kralları, bir gün kendi halkınız tarafından boğazlanacaksınız..
    Cevapla
  • Milli Kartal 5 ay önce Şikayet Et
    İyi de bu zaten başlı başına üst düzey karşılama olmuş asıl karşılama sarayda yapılır. Erdoğan da çoğu zaman aynısını yapıyor nadiren havalimanında karşılama yapılır. Ben bir sorun görmedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü