AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı şehit oldu!

Anadolu Ajansı'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı şehit oldu!
AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı şehit oldu!
GİRİŞ 01.12.2023 17:31 GÜNCELLEME 02.12.2023 09:06
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Siyonist rejimin saldırıları bugün tekrar başladı. AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

AİLESİNDEN 47 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ!

Gazze’de İsrail’in düzenlediği hava saldırısında annesi ile babası dahil yakınlarından onlarca kişiyi kaybeden ve kendisi yaralı kurtulan Filistinli AA serbest kameramanı Mustasır es-Savvaf, her şeye rağmen işini yapmaya devam edeceğini söylemişti.

AA’nın Gazze’deki serbest kameramanı Savvaf, savaş uçaklarının 18 Kasım’da Gazze kenti ve Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sivil yerleşimlere düzenlediği saldırılar sonucu çok sayıda yakınını kaybetmişti.
 

Altun'dan AA kameramanı Savvaf için taziye mesajıAltun'dan AA kameramanı Savvaf için taziye mesajı

Saldırıda, aralarında Savvaf'ın gazeteci olan babası Mustafa es-Savvaf, annesi, iki erkek kardeşi ve onların çocuklarının da bulunduğu 47 kişi yaşamını yitirdi. AA serbest kameramanı Savvaf ise yüzünden yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 114
  • Emre Karadavut 7 ay önce Şikayet Et
    Bütün dünyada bir olmuş israilin soykırımını mal mal izliyor.
    Cevapla
  • Koli 7 ay önce Şikayet Et
    Yok öyle bi güç İsrail’i durduracak! Ben şahsen göremedim! Ancak savaş olursa zalime darbeyi indirirsen o zaman durur! Güç kullanılmadığı sürece düzen değişmez!
    Cevapla
  • dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    Cümle şehidlerimize Cenâb-ı Allah (C.C) rahmet eylesin, şehâdetleri mübârek olsun! Ey siyonist yahudi ve diğerleri rüzgar ektiniz kasırga biçeceksiniz! Hakkınızda kesinleşmiş hüküm var ve bundan kurtulamayacaksınız. Sürek avı gibi, insanlar dalga dalga peşinizden gelecekler ve sizi binalarınızın ışık görmeyen karanlık odalarında titrerken sıkıştıracaklar, ama intikamdan kuruluş olmayacak
    Cevapla
  • Soydan özbay 7 ay önce Şikayet Et
    Gencecik evlatlarımız zalim ve aptallar yüzünden hayatlarının baharında en değerli varlıkları olan canlarını kaybediyorlar. Bu suçların cezası bu dünyada ödenemez.
    Cevapla
  • DADAŞ 25 7 ay önce Şikayet Et
    İsrail kaba kuvvetten anlar.türkiyedeki yahudilerinmallarına el koyun gönderin israile..onlar Filistin halkının malına vatanına el koyuyor...üstelik katlediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....