İsrail’den suikast planı! Türkiye de dahil dünyanın dört bir yanında katliama hazırlanıyor

Uluslararası hukuku hiçe sayan İsrail, dünya çapında terör estirmeye hazırlanıyor. Hamas liderlerinin bulunduğu ülkelerde suikast çalışmaları başlatan İsrail, yıllarca sürecek katliam için düğmeye bastı.

İsrail’den suikast planı! Türkiye de dahil dünyanın dört bir yanında katliama hazırlanıyor
İsrail’den suikast planı! Türkiye de dahil dünyanın dört bir yanında katliama hazırlanıyor
GİRİŞ 02.12.2023 18:43 GÜNCELLEME 02.12.2023 18:43
Bu Habere 448 Yorum Yapılmış

ABD basınında yer alan bir haber, işgalci Siyonist İsrail’in gözünün nasıl kan bürüdüğünü gözler önüne serdi.

Wall Street Journal’da yer alan “İsrail, dünyadaki Hamas liderlerini öldürmeyi planlıyor” başlıklı habere göre, İsrail ishtihbarat servisi Mossad’ın harekete geçtiği öğrenildi. 

YILLARCA SÜRECEK "AV"

Hamas liderlerinin bulunduğu ülkelerde katliama hazırlandığını itiraf eden İsrailli yetkililer, İsrail istihbarat elemanlarının dünyanın dört bir yanında Hamas liderlerini öldürmeye hazırlandığını açıkladı. İsrailliler, “av” olarak ifade ettikleri katliamların yıllarca süreceğini belirtti.

ARALARINDA TÜRKİYE DE VAR

Gazze’deki soykırımı baş sorumlusu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bizzat suikast talimatı verdiği belirtildi. Mossad’ın Hamas liderlerinin bulunduğu ülkelerde katliam planları yaptığı kaydedildi. 

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Lübnan, Katar gibi ülkelerde istihbari ve suikast çalışmaları başlatıldığı ifade edildi. 

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 448
  • kimkio 7 ay önce Şikayet Et
    İS İt REAL
    Cevapla
  • Levent Kars 7 ay önce Şikayet Et
    İsrayil Türkiyeyi Tehtitedemez Türkler Arablarabenzemez Akıllarınıalırız Akılıol İsrayil netayahomusun nesin
    Cevapla
  • Icimizden biri 7 ay önce Şikayet Et
    It'rail de kadin ve erkek askerlik yapma ve cagrildiginda askere gitme zorunlulugu vardir. Yani cifte vatandasligi olan her it'railli, araplar arasinda olan savaslardan birine katilmis ve müslüman kani dökmüs olmasi demektir. Icimizdeki bu kisilerin savas suclarindan dolayi yargilanmasi gerekmektedir.
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Neden Abd ve İtrailin kargo uçaklarını ve Büyük elçiliklerini Yurt dışına çıkan itrail vatandaşlarını öldürmüyoruz yazıklar olsun bizlere
    Cevapla
  • Renan 7 ay önce Şikayet Et
    O kabusu biz yaşamayalım ben zannetmiyorum 10sehit vermek durur iken niçin 100sehit verelim halk olarak birilerinin pisliğini gariban halk çocuğu neden kurban edilsin gocmenleri dışlamak lazım idi ismanliya ihanet eden Araplar kısacası İslamiyeti kullananlar iken şimdide afga Suriyeliler sahne aynı roller değişik onlar o zemini çoktan hazırladılar Türkiye ye suzdirdilar ayrıca .......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"