Hamas'tan ateşkes açıklaması! İsrail'i sorumlu tuttular

Hamas, Gazze Şeridi'nde "insani ara"nın uzatılamamasının sorumlusu olarak İsrail'i gösterdi.

Hamas'tan ateşkes açıklaması! İsrail'i sorumlu tuttular
Hamas'tan ateşkes açıklaması! İsrail'i sorumlu tuttular
GİRİŞ 02.12.2023 21:23 GÜNCELLEME 02.12.2023 21:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hamas'ın Siyasi Büro Üyesi İzzet er-Rişk, İsrail'in Gazze'de "insani ara"nın sona ermesiyle saldırılarına yeniden başlamasının ardından yazılı açıklama yaptı.

HAMAS, İSRAİL'İ SORUMLU TUTTU

Açıklamada, "Hamas'ın, geçici ateşkesin uzatılması için müzakerelere olumlu yanıt verdiği" belirtildi.

İsrail'in saldırılarını aklamak için "asılsız iddialar ve gerekçeler" ortaya koyduğunu anlatan Rişk, "İsrail'in arabulucuların tekliflerini reddettiğini ve ateşkesin uzatılamamasından sorumlu olduğunu" vurguladı.

Rişk, "İsrail'in, savunmasız sivillere karşı işlediği vahşi saldırı ve korkunç katliamları sürdürme planlarını ört bas etmeye çalıştığını" ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Das 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas rehineleri serbest birak Mali ve silah birakmali daha fazla sivil ölmesin ateskes Ilan edilmeli
    Cevapla
  • Haydar hko 4 ay önce Şikayet Et
    Madem bunu biliyorsunuz siz birşey yapın yemiyormu oturun konuşmayın türkiye ırakta suriyede ne kadar mazlum kürt varsa pkk ypg adı altında hergün yüzlerce defa bombalıyor.bir erkeklikte İsraile karşı yapsın orayada bir uçak kaldırsın görelim biraz sıkar
    Cevapla
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye Iftira atma, Türkiye israilin köpeği pkk ile mücadele ediyor. Mehmedime kurşun sıkanlar, köpekliğini yaptıklarıyla beraber en sonunda sarı torbalara girecek.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    PAPAAA Bırak camiyi "Kiliseye İsrail bombaları atılırkenn " nerelerdesinnn ? İsrail korkusu Allah korkusunun önüne mi geçtii??" 21nci yüzyıl Anadolunun ve Ortadoğunun Hristiyanlaştırılması yüzyılı olacak" diyen Vatikannn ve PAPAAA !!? Irak kuzeyine gelip sözde "Kürdistan pullarında resmin" kullanılırken ortalardaydın. Şimdi nerdesin?.
    Cevapla
  • mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle aptal olmayan tüm insanlar bunu anlayabilir amaç filistinlileri sürgün etmek filistini komple toprağına katmak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’