Kolombiya'dan tüm dünyaya İsrail çıkışı! Devlet Başkanı Petro açıkladı

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, İsrail'in Filistin'deki soykırım saldırılarına tepki göstererek, "5 bin 300 Filistinli çocuğun katledilmesi Nazi davranışıdır, tekrar ediyorum Naziler" dedi.

Kolombiya'dan tüm dünyaya İsrail çıkışı! Devlet Başkanı Petro açıkladı
Kolombiya'dan tüm dünyaya İsrail çıkışı! Devlet Başkanı Petro açıkladı
GİRİŞ 03.12.2023 04:24 GÜNCELLEME 03.12.2023 04:24
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Son dakika Gustavo Petro haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e başlattığı katliam saldırıları sürerken Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'dan yeni bir İsrail açıklaması geldi.

'5 BİN 300 FİLİSTİNLİ ÇOCUĞUN KATLEDİLMESİ NAZİ EYLEMİDİR'

Petro, X hesabından Deyr Belah kentine yapılan bombalı saldırı sonrası görüntüleri paylaşan İsrail'e "sert" tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Petro, "Bunun Nazi olmadığını söylüyorlar. Batı vicdanı bu gerçeklerden hoşlanmasa da 5 bin 300 Filistinli erkek ve kız çocuğun katledilmesi Nazi eylemidir, tekrar ediyorum NAZİLER." ifadesini kullandı.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarını daha önce de Nazi eylemlerine benzeten Petro, Gazze'de soykırım yapıldığını belirtmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • Recep IŞIK 4 ay önce Şikayet Et
    HAK VE ADALETİ,ALLAH CC.NUN TARAFINI TUTAN,DOĞRULUKTAN ve MAZLUMDAN YANA olan değerli ağabeyim diyorum ve bundan sonrada öyle diyeceğim KOLOMBİA DEVLETİNİN DEĞERLİ EVLADI!Yüce Yaratan size HİDAYET NASİP ETSİN DE ALLAH CC.sizden,sizde ALLAH CC.dan hoşnut olarak ona dönünüz,hoşnut olduğu kulları arasına katılıp FİRDEVİS CENNETİNE CENNETİN EN ÜST VE ORTA YERİNE GİRİNİZ.DEĞERLİ İNSAN E VLA
    Cevapla
  • Drachen 1 4 ay önce Şikayet Et
    Müslüman geçinen Araplar utanın elin Hristiyanı çıkıp cesurca bunlar Nazi diyebiliyor sizden tek kelime yok . Bu kadar para sevdalısı olmayın kafanızı kumdan çıkarıp bir Dünyaya bakın ve kendinize sorun neden Müslüman Ülkelerde savaşlar var da batı ülkelerinde yok diye . Batıya yaptığınız yatırımların binde birini Filistine yapsanız bu Katliamlar olmazdı . İnsan olun
    Cevapla
  • Bezgin 4 ay önce Şikayet Et
    Ya tam zamanı bütün dünya bu noktadayken çökelim tepelerine işte. Hepsi dağılır çok yavrusu gibi.
    Cevapla
  • MACKALI 61 4 ay önce Şikayet Et
    Nedenyahu ikinci hitler´dir en az 20 yerde yazdim.Yani akademik egitimim yok normal gazete haberler okuyucusuyum´evet ikinci hiter olaylar ya$iyor dünya..Türk basini bunu dile getirmekden cekiniyor..
    Cevapla
  • By di 4 ay önce Şikayet Et
    Satılmış Arap liderleri ortadan kalkmadan İslam Birliği olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe