İngiltere'den flaş Gazze kararı! İngiliz uçakları resmen Gazze'ye girdi!

İngiltere Savunma Bakanlığı, İngiliz uçaklarının İsrail'e istihbarat sağlamak için Gazze hava sahasında uçuş yapacağını açıkladı.

İngiltere'den flaş Gazze kararı! İngiliz uçakları resmen Gazze'ye girdi!
İngiltere'den flaş Gazze kararı! İngiliz uçakları resmen Gazze'ye girdi!
GİRİŞ 03.12.2023 04:09 GÜNCELLEME 03.12.2023 04:09
Bu Habere 274 Yorum Yapılmış

Son dakika İngiltere haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e başlattığı katliam saldırıları şiddetlenerek devam ederken İngiltere'den Gazze ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

İngiltere'den flaş Gazze kararı! İngiliz uçakları resmen Gazze'ye girdi!

İNGİLİZ UÇAKLARI GAZZE HAVA SAHASINDA!

İngiltere Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, hükümetin 7 Ekim'den bu yana, aralarında İngiliz vatandaşlarının da bulunduğu esirlerin serbest bırakılmasını sağlamak üzere bölgedeki ortaklarıyla birlikte çalıştığı belirtildi.

Vatandaşlarının güvenliğinin "İngiltere'nin en büyük önceliği" olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İngiltere Savunma Bakanlığı, devam eden rehine kurtarma faaliyetlerini desteklemek üzere İsrail ve Gazze üzerindeki hava sahasında faaliyet göstermek dahil Doğu Akdeniz üzerinde gözetleme uçuşları gerçekleştirecek. Gözetleme uçakları silahsız olacak, muharip role sahip olmayacak ve yalnızca rehinelerin yerini tespit etmekle görevlendirilecek. Sadece rehinelerin kurtarılmasıyla ilgili bilgiler, rehinelerin kurtarılmasından sorumlu ilgili makamlara iletilecek."

İngiltere'den flaş Gazze kararı! İngiliz uçakları resmen Gazze'ye girdi!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 274
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yanılgıdalar. Çünkü kâfir her bir ülkeyi alt üst edince küfrü oradan serpiyor. Çünkü ya liderlerini tarafına çekiyor yada liderleri halka öldürtüyor yada böyle direk utanmadan açık katl ediyor. Allah kâfirlere lanet ettsin. İslam halklarının Başlarındakilerin başlarına akıl versin o zaman herşey kendiliğinden düzelir.
    Cevapla
  • Abdullah Öztunç 7 ay önce Şikayet Et
    ingilizlerin vatsndaslarinin güvenliği ön planda ise katil siyonist İsrail'de ne işleri var, Filistin vatandaslsrinin canın sizlerin canından daha kıymetli,sizin amacınızı TC Cumhuriyeti biliyor er yada geç istediğinizi alacak ve bir daha gelemeyeceksiniz
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kredi çekerken, ingiliz mahkemelerini tahkim kabul edenler mi biliyor? Güldürme beni. İngilz seviciler.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 7 ay önce Şikayet Et
    meydanı boş bulan şeytanın taraftarları biz burdayız diyorlar fakat bizim müslüman liderler sadece izliyorlar inşallah bir bildikleri vardır yoksa insanlık ölüyor bu savaşı kötülük kazanırsa yarın bizede aynını yapacaklar bundan hiç şüphem yok.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    KIZILDERİLİ ATASÖZÜ : Bir suda iki balık kavga ediyorsa oradan beş dakika önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir...
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 7 ay önce Şikayet Et
    Suç ortağı İngiltere Filistinliler işgal altındaki memleketlerini savunuyorlar.Siyonist Israil Abd ve Ab nin desteklediği En son teknoloji ile donatılmış Ordusu ve üstün Teknılojik silahlara karşı topsuz tüfeksiz bedenlerini vatanlarına siper ediyorlar .Vatansız kalmaktansa ölmeyi tecih ediyorlar.Abd ve Ab ülkeleri soykırımın ortakları SOKYIRIMIN hesabını verebilecek mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı