Taylan'da yaşanan feci kazada ölü sayısı onu geçti

İçinde 50'ye yakın insanın bulunduğu yolcu otobüsü feci şekilde kaza yaptı. İlk belirlemelerde göre hayatını kaybedenlerin ve yaralıların sayısı açıklandı.

GİRİŞ 05.12.2023 12:14 GÜNCELLEME 05.12.2023 13:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tayland'da meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 14 kişi öldü, 30'dan fazla kişi yaralandı.

OTOBÜS AĞACA ÇARPTI

Yerel polis tarafından yapılan açıklamada, başkent Bangkok'tan güneydeki Songkhla kentine gitmek üzere yola çıkan bir otobüsün ağaca çarptığı bildirildi. Otobüsün toplam 49 kişiyi taşıdığı aktarılan açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre 14 kişinin öldüğü, 30'dan fazla kişinin de yaralandığı ifade edildi.

SÜRÜCÜNÜN UYUYA KALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Açıklamada, sürücünün direksiyon başındayken uyuyakalmış olabileceğinin değerlendirildiği ve kaza nedeninin tespit edilmesi için incelemelerin sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Hasan Özkaymak 4 ay önce Şikayet Et
    Bu kaza. Hemen feci oluyor. Tamam kabul. Peki ya Filistin deki kardeşlerimiz, bacılarımız, analarımız bebelerimizin öldürülmesi ne oluyor? Neden sesimiz çıkmıyor. Allah hepimize hidayet ve düşmanla cihat için iman kuvveti versin. AMİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!