Filistinli kadın tüp bebekle dünyaya getirdiği oğluna veda etti

Filistinli kadının, tüp bebekle dünyaya getirdiği oğluna vedası yürek yaktı.

GİRİŞ 07.12.2023 15:44 GÜNCELLEME 07.12.2023 16:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında tüp bebek tedavisiyle dünyaya getirdiği oğlunu kaybeden Filistinli annenin, oğlunun cansız bedeniyle son konuşması can yakan görüntülere neden oldu.

HEDEF GÖZETMEDEN VURUYOR

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılar sürüyor. Bölgenin kuzeyi ve güneyine yoğun saldırılar düzenleyen İsrail ordusu, hedef gözetmeksizin sivillerin bulunduğu noktaları vuruyor.

MASUM SİVİLLER HEDEF OLUYOR

Can kaybının her geçen saat arttığı saldırılarda çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 16 bini aşkın kişi hayatını kaybederken, saldırılar gece gündüz devam ediyor. Bölgeden dünyaya yayılan görüntüler ise izleyenleri derinden etkiliyor.

ANNELERİN CİĞERİ YANIYOR

Dün Gazze Şeridi’nden yayınlanan bir görüntüde, Filistinli bir annenin kucağında tuttuğu oğluyla vedalaşması yürek yaktı. Filistinli kadın, tüp bebek tedavisiyle dünyaya getirdiği oğlunun cansız bedenine gözyaşları içinde, “Affet beni oğlum, affet beni” derken, “Oğlum, canım. Ona hamileyken 580 tane iğne yaptılar bana” diyerek haykırdı.

KAYNAK: İHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Velid 7 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım sabırlar versin.
    Cevapla
  • onur 7 ay önce Şikayet Et
    vah yavru vay Sana uzanan elleri kurutsun mevlam Allah beranizi Versin zalim siyonistler Anne ye sabir Ver yarab sabir Ver.Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'dan tarihi geri adım! Türkiye'nin hamlesini resmen kabul ettiler
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor