Cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu: "Kazanırsam başbakanla dövüşeceğim"

Eski dünya şampiyonu Karma Dövüş Sporları (MMA) sporcusu İrlandalı Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. McGregor, seçimi kazanırsa başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini de söyledi.

Cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu: "Kazanırsam başbakanla dövüşeceğim"
Cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu: "Kazanırsam başbakanla dövüşeceğim"
GİRİŞ 08.12.2023 18:56 GÜNCELLEME 08.12.2023 19:28
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Dövüş sporcusu Conor McGregor, İrlanda cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu. Seçimi kazanma şansının yüksek olduğunu belirten McGregor, kazanırsa resmi törende başbakanla fiziki bir dövüş gerçekleştireceğini söyledi.

"CUMHURBAŞKANI İLE DÖVÜŞEMİYORSAN ÜLKEYİ YÖNETEMEZSİN"

McGregor planının arkasında, ''Eğer ülkenin cumhurbaşkanıyla bir dostluk maçında dövüşemiyorsan, ülkeyi yönetmemelisin.'' mantığı olduğunu söyledi.

Maçın gerçekleştirileceği mekan hakkında da detay veren eski şampiyon McGregor sosyal medya hesabında, ''Eğer atanırsa, başbakanın göreve başlaması, benim kullanımımdaki Presidents Octagon'un dışındaki çimenlerde yapılacak dostça bir tartışma maçıyla olacak.'' ifadelerine yer verdi.

MCGREGOR'DAN DEĞİŞİM ÇAĞRISI

MMA şampiyonu McGregor, daha önce Dublin isyanları sırasında ''nefreti kışkırttığı'' gerekçesiyle polis tarafından soruşturulmuştu .

Yaşları 5 ile 6 arasında değişen üç çocuk ile 30'lu yaşlarındaki bir kadının Dublin şehir merkezindeki bir okulun önünde bıçaklı saldırıya uğramasının ardından McGregor, ''Bugün İrlanda'nın Dublin şehrinde akli dengesi yerinde olmayan bir yabancı tarafından masum çocuklar acımasızca bıçaklandı.'' ifadelerini kullandı.

İrlanda'da asla görülmemesi gereken ciddi bir tehlike olduğunu ve bu korkutucu eylemden sonra halkı desteklemek için hiçbir aksiyon alınmadığını vurguladı.

McGregor soyal medyada yaptığı açıklamada, ''Yeterince iyi değil. Değişiklik yapın veya yol açın. Zafer için İrlanda. Tanrı bugün saldırıya uğrayanların yardımcısı olsun, dua ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 41
  • Ftf 4 ay önce Şikayet Et
    Habíb basbakan adayi olmali
    Cevapla
  • Tolunay 4 ay önce Şikayet Et
    Olmaz demeyin.Dünyayı bir dönem de şarlatanlar yönetmişti.
    Cevapla
  • Aziz 4 ay önce Şikayet Et
    Kazanırsa rusya ya savaş açabilir
    Cevapla
  • İnsangömen 4 ay önce Şikayet Et
    Bu bı dayak daha istiyor belli
    Cevapla
  • Muhammet 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatını eğitimle bilimle ve siyasetten anlamakla geçirmiş insanlar yerine hayatını dövüşle geçirmiş bi insanın ülkeyi yönetmesi gerekiyor fikrine şaştım kaldım, sanırım kafasına biraz fazla darbe alınca bağlantılar kopmuş
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Onlar çok mu iyi yönetiyor Putin katil bizimkiler Hitler de okul okumadı Atatürk de kendini eğittiler zaten en iyiler okul okumaz onlarda Doğuştan vardır en iyi generaller krallar bilim adamları felsefeciler okul okumadı zaten bunun gibi tonla örnek var
    Cevapla
  • Gul 4 ay önce Şikayet Et
    Avrupa'daki yönetimleri bir el halkın kötü idare edilmesi için devrede .Ukrayna'daki bir tiyatrocu,Arjantin'e mafya babası şimdi de İrlanda halkını imiş etmeye çalışıyorlar DİĶKAT
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi