ABD'li Yahudi kuruluşlar harekete geçti! Biden'a Gazze çağrısı!

ABD'de yüzlerce Yahudi kuruluş ile sivil toplum örgütü temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'a bir mektup yazarak Gazze'de acil ve kalıcı ateşkes için çağrıda bulundu.

ABD'li Yahudi kuruluşlar harekete geçti! Biden'a Gazze çağrısı!
ABD'li Yahudi kuruluşlar harekete geçti! Biden'a Gazze çağrısı!
GİRİŞ 08.12.2023 20:57 GÜNCELLEME 08.12.2023 21:12
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Aralarında Jewish Voice for Peace, IfNotNow ve J Street gibi önde gelen Yahudi kuruluşlarının da yer aldığı çok sayıda kuruluşun temsilcisi, Biden'e yazdıkları mektupta Gazze'de ateşkesin yanı sıra esirlerin serbest bırakılması ve Filistin'de iki devletli çözüm için siyasi adım atılması gerektiğini dile getirdi.

'ATEŞKES ÇAĞRISI İÇİN BİR ARAYA GELDİK'

"Ateşkes, esirlerin serbest bırakılması ve hem İsraillilerin hem de Filistinlilerin kolektif güvenliğini ve özgürlüğünü güvence altına alacak uzun vadeli siyasi çözüm çağrısı için bir araya geldik." ifadesinin yer aldığı mektupta, çok sayıda Yahudi din adamının isminin de bulunması dikkati çekti.

BIDEN'I, İSRAİL'E BASKI YAPMAYA ÇAĞIRDILAR

Dün Beyaz Saray'da görev yapan stajyerler Biden'a bir mektup göndererek Gazze'de kalıcı ateşkes için çağrı yapmıştı.

Geçen ay da Biden yönetimine bir mektup yollayan 400'den fazla eski ve halen görevdeki yetkililer, Gazze'de acil ateşkes için yönetimin İsrail'e baskı yapması çağrısında bulunmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Amerika barışın önündeki en büyük engel çünkü abd yönetimi katil İsrail e teslim olmuş durumda Tüm dünya ABD ye baskı yapmalı
    Cevapla
  • Amiiiin 4 ay önce Şikayet Et
    Allahım bu zalimlerin merhametine ihdiyacımız yok bize sen merhamet et bizi bağışla yanlız senden isteriz yanlız sana dayanırız bize acı yardım et amiiin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Aminn
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM YALVARIYORUM MASUM İNSANLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM et
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bizdekiler siyonist ondan sesleri cikmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması