AB'den İsrail'in işgal kararına tepki

Son dakika haberi: Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin İsrail'in Doğu Kudüs'te 1700 yeni yasa dışı yerleşime onay vermesinden endişeli olduğunu belirterek kararı kınadı.

AB'den İsrail'in işgal kararına tepki
AB'den İsrail'in işgal kararına tepki
GİRİŞ 11.12.2023 21:49 GÜNCELLEME 11.12.2023 21:49
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB'nin, İsrail'in Doğu Kudüs'te 1700 yeni yasa dışı yerleşime onay vermesinden endişeli olduğunu belirterek, kararı kınadı.

Borrell, AB dışişleri bakanları toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında, Gazze'deki sivil kayıplar ve yıkım kadar İsrail'in yasa dışı yerleşimleri genişletme kararından da endişe duyduklarını söyledi.

İsrail'in Doğu Kudüs'te 1700 yeni yerleşim inşa etme kararını kınayan Borrell, buna ilişkin AB'nin tutumunu belirten bir bildiri hazırlığında olduklarını ifade etti.

Borrell, "Bu çerçevede Filistin yönetimine mali desteğimizin devam etmesi gerektiğini bir kez daha teyit ediyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Musluman ulkeleri bu zulmu ne zaman Dur diyecek? Gercekten icimiz kan agliyor bir lokma gecmiyor bogazimizdan goruntuleri gordukce uykusuz caresiz kaliyoruz artik birakin liderler birsey yapmiyacaksa birakin halk savassin yeter artik 65 gundur bu kabusu takip etmekten birakin biz savasalim bumu filistine destegimiz oleceksek seve seve olelim ne icin yasiyoruz bu dunyada dertliyiz
    Cevapla
  • Cen 4 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın virüsü İsrail koronadan daha tehlikeli
    Cevapla
  • Akademi 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail bir hiç ABD ve müttefikleri olmasa İsrail yok olur
    Cevapla
  • Salam 4 ay önce Şikayet Et
    Assalamun alaykum, AB sadece ve diğer hükümler sadece kınıyor , yalan ve senaryo , Allah biz müslümanlar a hidayet versin, Filistin halkına sabır ve güç versin.
    Cevapla
  • Salam 4 ay önce Şikayet Et
    Assalamun alaykum, AB sadece ve diğer hükümler sadece kınıyor , yalan ve senaryo , Allah biz müslümanlar a hidayet versin, Filistin halkına sabır ve güç versin.
    Cevapla
  • Behçet 4 ay önce Şikayet Et
    Niye tepki gösteriyorsunuz çanak tutup alkışlayan siz değil misiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."