İsrail ordusunun resmi sitesinden Gazze'ye destek mesajı yayımlandı

Ürdünlü hackerlar, İsrail ordusunun resmi sitesinin İngilizce sayfasını ele geçirerek, Gazze Şeridi halkı ile destek mesajı yayımladı.

İsrail ordusunun resmi sitesinden Gazze'ye destek mesajı yayımlandı
İsrail ordusunun resmi sitesinden Gazze'ye destek mesajı yayımlandı
GİRİŞ 13.12.2023 23:25 GÜNCELLEME 14.12.2023 00:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hackerların siber saldırısının ardından İsrail ordusunun internet sayfasına erişim sağlanamadı.

Ürdünlü hackerlar, ele geçirdikleri İsrail ordusunun internet sitesinde yayımladığı mesajda, "Gazze'deki halkımıza karşı kibriniz ve zulmünüz, havada, karada ve elektronik ortamda size korku, ölüm ve savaştan başka bir şey getirmeyecektir" ifadesi kullanıldı.

Mesajda, İsrail ordusunun sitesinin hacklenmesine ilişkin, "Bu, sizin Gazze'deki masum halkımızı öldürmenize, çirkin barbarlığınıza ve kirli eylemlerinize karşı bir cevaptır" ifadesine yer verildi.

Bu saldırının başlangıç olduğu aktarılan mesajda, "Size buradan bildiriyoruz, denizden nehre kadar Filistin topraklarımızın özgürleşmesinden başka hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz. Savaşımız ebediyete kadar sürse de size karşı ancak ölüm ve korku salacağız" denildi.

Mesaj, "Ürdün'deki kardeşlerinizden Gazze ve Filistin'deki halkımıza. Kalbi ve fiili olarak sizinleyiz, bu dava her özgür Müslümanın davasıdır" ifadeleriyle sona erdi.

İsrail ordusunun sayfası, hackerların sayfayı ele geçirip mesajı yayımlamasının ardından önce kısa süreli erişime kapatıldı ardından tekrar erişime açıldı.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 20
  • Fetih 1453 4 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık kardeşlerim siyonis İsrail ALLAH.cc izniyle yok olana kadar devam Türkiye'nin hekırları nerede siniz görelim baba yiğitle çökertin siyonist israili kór edin gözlerini şehit edilen bebek çocuk masum ların intikamını alın.
    Cevapla
  • Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Bravo.. Her alanda mücadeleye devam..
    Cevapla
  • Skut 4 ay önce Şikayet Et
    Güzel haber, israile iyi darbe. Rabbim sizleri muzaffer eylesin.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    derhal islam ülkeleri hava savunma sistemleri yapmalı yoksa bu katliam her yerde yaparlar
    Cevapla
  • Tövbekar 4 ay önce Şikayet Et
    Bu mesaja muslumanım diyen ama abd ve israilin sözünden çıkmayan arap ülkeleri krallarını da ekleseydin iyi olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk