Biden yönetimi çalışanları da isyan etti! Beyaz Saray önünde acil ateşkes çağrısı

İsrail'in Gazze'de ayrım gözetmeksizin düzenlediği saldırıları protesto etmek için toplanan bir grup Biden yönetimi çalışanı, Beyaz Saray önünde Gazze'de acil ateşkes çağrısında bulundu.

Biden yönetimi çalışanları da isyan etti! Beyaz Saray önünde acil ateşkes çağrısı
Biden yönetimi çalışanları da isyan etti! Beyaz Saray önünde acil ateşkes çağrısı
GİRİŞ 14.12.2023 09:09 GÜNCELLEME 14.12.2023 09:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dün akşam saatlerinde Beyaz Saray'ın önünde toplanan ve Biden yönetiminin çeşitli yönetici kademelerinde görev yapan farklı dinlere mensup kişiler, Biden yönetimine, Gazze'de ateşkes için devreye girmesi için çağrı yaptı.

Üzerinde "Başkan Biden, sizin kendi çalışanlarınız ateşkes talep ediyor" yazılı pankart taşıyan isimler, yaktıkları mumlarla İngilizce "ateşkes" (ceasefire) yazısını zemine yazdılar.

Biden yönetimi çalışanları, yaptıkları yazılı açıklamada, "Geçici ateşkes 13 gün önce sona erdi ve biz Gazze'deki Filistinli sivillerin bombalanmasının, öldürülmelerinin ve zorla göç ettirilmelerinin aynen devam ettiğini görmekten dehşete düşmüş durumdayız." ifadesine yer verdi.

ABD Dışişleri Bakanlığından istifa eden Josh Paul tarafından okunan açıklamada, geçici ateşkesin asla yeterli olmadığı, İsrail'in 7 Ekim'deki Hamas saldırılarına verdiği orantısız karşılığın kabul edilemez olduğu ve 1 milyondan fazla insanın yerlerinden edildiği belirtildi.

Daha sonra kalabalık, 1 Aralık'tan bu yana Gazze'de İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin isimlerini yüksek sesle okudu ve ölenlerin anısına yere güller bıraktı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • HALİM 4 ay önce Şikayet Et
    Gavur dediğimiz adamlar imana geldi de,Mübarek Araplardan çıt yok.
    Cevapla
  • ihtiyar 4 ay önce Şikayet Et
    Mete kardesim maksat ne meydan muharebesi nede savas caydiricilikanlaminda yapilan bir yorum ama seninkide bir görüs bizimkide saglicakla kal
    Cevapla
  • ihtiyar 4 ay önce Şikayet Et
    katliama dur diyen ülkeler1000er asker verse yaklasik 150 000 asker yapar buda yahudinin sesini solugunu kesmeye yeter
    Cevapla
  • Mete 4 ay önce Şikayet Et
    Sanki meydan muharabesine adam topluyorsun, bu stratejik zekayla seni istihbarata veya orduya danışman olarak niye almıyorlar ki. İş adam toplamakla bitse zaten İsrail nüfusu bir avuç insan.
    Cevapla
  • Davut 4 ay önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun muslumanlara ses ve itiraz batidan geliyo adamlar herseyini riske alarak baskanlarini protesto ediyorlar diyecek bisey kalmadi 2 milyar islam dunyasi batili halklarin merhametine siginiyo pes dogrusu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı