Hortumun kaptığı bebeğin mucize kurtuluşu

ABD'de hortum sebebiyle mobil bir evin çatısı uçtu. İçinde bulunduğu beşikle birlikte hortuma kapılan 4 aylık bebek, yıkılan bir ağacın üzerinde sağ bulundu.

Hortumun kaptığı bebeğin mucize kurtuluşu
Hortumun kaptığı bebeğin mucize kurtuluşu
GİRİŞ 16.12.2023 13:43 GÜNCELLEME 16.12.2023 17:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD'nin Tennessee eyaletinde çıkan hortumda içinde bulunduğu beşikle birlikte uçan 4 aylık bir bebek, yağmur altında, yıkılan bir ağacın üzerinde sağ bulundu.

BBC'nin haberine göre, 22 yaşındaki Sydney Moore veeşi, cumartesi günü hortumun içinde yaşadıkları mobil evin çatısına zarar verdiğini, bebeklerinin de beşiğiyle birlikte hortuma kapıldığını anlattı. Yerel basına konuşan Moore, "Hortum geldi ve içindeki bebeğimle birlikte beşiği uçurdu. İlk uçan o oldu." ifadelerini kullandı. Moore, eşinin bebekleri Lord'u korumak için çabaladığını ama onun da hortuma kapıldığını söyledi.

"SANKİ AĞAÇTAN KÜÇÜK BİR BEĞİŞİN İÇİNDEYDİ"

Hortum sona erdikten sonra, Moore diğer çocukları Princeton ile birlikte evin enkazından çıkmayı başardı. Sonrasında partneriyle birlikte diğer çocuklarını aramaya başladılar.

Moore, 4 aylık bebeğinin öldüğünü düşündüğünü, onu asla bulamayacaklarını inandığını ancak kendisinin sonrasında ortaya çıktığını anlattı. Yağan yağmurun altında bebeklerini arayan çift, bebeği "ağaçtan küçük bir beşik" gibi duran bir yerde sağ buldu. 4 aylık bebek, 1 yaşındaki erkek kardeşi ve anne babaları hortumdan küçük sıyrık ve yaralarla kurtuldu. Çocukların babasının hortumda kolunun ve omzunun kırıldığı belirtildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 7
  • Ayazagalı 4 ay önce Şikayet Et
    Filistin li çocukların sabah hayatta olmalarından daha mucize deyıl.
    Cevapla
  • Ada 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbimin mucizesi sonsuzdur elhamdülillah anlarlar ise bu bir işarettir kendileri için
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    subhanellah
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAHU EKBER amin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    HAY ALLAH. amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş