BM'den son dakika İsrail hamlesi! UCM'ye tutuklama emri çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, İsrail’in Filistin topraklarını kolonileştirmesinin savaş suçu olduğunu vurgulayarak Uluslararası Ceza Mahkemesine tutuklama emri çıkartma çağrısında bulundu

BM'den son dakika İsrail hamlesi! UCM'ye tutuklama emri çağrısı!
BM'den son dakika İsrail hamlesi! UCM'ye tutuklama emri çağrısı!
GİRİŞ 17.12.2023 02:27 GÜNCELLEME 17.12.2023 02:27
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: Raportör Albanese, İsrail hükümeti tarafından "cömertçe desteklendiği" belirtilen yasa dışı yerleşimler örgütleri koalisyonunun "Gazze Yerleşimi İçin Uygulamalı Hazırlık Konferansı" düzenlediği yönünde haberlere ilişkin X hesabından açıklama yaptı.

İSRAİL İÇİN SUÇ DUYURUSU: UMARIM TUTUKLAMA EMİRLERİYLE KARŞILAŞIR

Albanese, "İşgal altındaki toprakların kolonileştirilmesi 1967'den bu yana İsrail'in devlet politikasıdır ve bu da Filistinlilerin el konulan topraklarına İsrailli sivillerin yerleştirilmesi (savaş suçu) ve Filistinlilerin kitlesel olarak zorla yerlerinden edilmesine (insanlığa karşı suç) işaret etmektedir. Devam etmekte olan bu suçlar umarım yakında tutuklama emirleriyle karşılaşır." ifadesini kullanarak, UCM Başsavcısı Karim Han'ı etiketledi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Ceza alsınlar 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail ve ABD savaş suçlusu olarak kabul edilmeli israil 1967 sınırlarına hapsedilmeli iç işlerinde bağımsız dış işlerinde FİLİSTİN 'e bağımlı olmalıdır. ABD ve israil tüm FİLİSTİN halkına tazminat ödemeye mahkum edilmelidir.
    Cevapla
  • Yoksa hüsran 4 ay önce Şikayet Et
    İki seçenek vardır - Türkiye BM Daimi Konseyi üyesi olur - Yada Pakistan ile Nükleer Atom Bombası üretimi yapacaksanız.
    Cevapla
  • Yalan yok 4 ay önce Şikayet Et
    İslam yok işlem var - İslam Birliği - işlem birliği
    Cevapla
  • Hayali 4 ay önce Şikayet Et
    Ucm netenyahu hakkında karar alsa da, Putin hakkında aldığı karar gibi olur. Putin islam ülkelerinde rahatça geziyor, hatta Suriye, Libya vsde yaptığı katliamlar unutuldu, övgüler diziliyor. Yani güçlüye bir şey olmaz, bir sene sonra unutulur gider.?!!!!!
    Cevapla
  • Eyman 4 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun İsrail ve Amerika, kahrolsun Sisi, Esat, Selman, Hafter ve tüm Zalim krallar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?