BM'den ürküten Gazze açıklaması: 113 bin kadın...

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de 45 bin hamile ve 68 bin emziren kadının kansızlık, kanama ve hatta ölüm riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

BM'den ürküten Gazze açıklaması: 113 bin kadın...
BM'den ürküten Gazze açıklaması: 113 bin kadın...
GİRİŞ 17.12.2023 19:59 GÜNCELLEME 17.12.2023 19:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika Gazze haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken Birleşmiş Milletler'den (BM) çarpıcı bir Gazze açıklaması geldi.

BM'DEN 113 BİN GAZZELİ KADIN İÇİN UYARI

UNFPA'nın X sosyal medya platformundan yapılan paylaşımda, Gazze'de 45 bin hamile ve 68 bin emziren kadının gıda krizi yaşadığı belirtildi.

ÖLÜM RİSKİ ALTINDA OLDUKLARI AÇIKLANDI

Açıklamada, Gazze'deki büyük gıda krizi nedeniyle hamile ve emziren kadınların kansızlık, gebelik zehirlenmesi, kanama ve hatta ölüm riski altında olduğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Gazze halkına gıda ve yardım ulaştırılmasının tek yolunun acil ateşkes sağlanması olduğu ifade edildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Faruk e 4 ay önce Şikayet Et
    BM ancak sayı saymasını bilir
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 4 ay önce Şikayet Et
    Vicdanlı insanlar birleşelimAbluka kalkmalı insanı yardımlar ulaşmalı. Gazzeyi filistin havadan karadan bombardıman siyonist israilin abluka işgal zulüm ike açlık ve salgın hastalıklarla GAZZE VE FİLİSTİN ÖLÜYOR Siyonist israil vatanından ayrılmayanı Filistinlileribombardoman ile açlıktan öldürüyor.
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 4 ay önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra gazze soykırımına destek olanlara yaptırım yapılmalıdır cünkü Putinin yaptıkları gazzede yapılan soykırımın yanında çok hafif kalıyor.Ruslara yapılan yaptırım neden israil ve netanyahuya.Arap,islam birliği,Afrika birliği, şangay birligi ve Avrupa birliği üye ülkeler acilen toplanarak netanyahu yönetimi ve israillilere yaptırım kararı almalılar.
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Yaw tüm veriler hukuki yasal ve herkes buna şahit eeee icraat nerde icraat
    Cevapla
  • Misafir ZAZA 23 4 ay önce Şikayet Et
    Allah bu israili kahr etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri