Kassam Tugayları'ndan tüm dünyaya İsrail duyurusu! Ebu Ubeyde katillerini açıkladı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, elinde tuttuğu esirlerden 3'ünün İsrail tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

GİRİŞ 22.12.2023 03:47 GÜNCELLEME 22.12.2023 03:47
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Son dakika Kassam Tugayları haberleri: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları aralıksız sürüyor. Çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı her geçen gün artarken Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi.

'NETANYAHU ONLARI ÖLDÜRMEKTE ISRAR EDİYOR'

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin savaşın 76 gününü değerlendirdiği ve İsrail'in, savaşı durdurmadan esirleri geri alamayacağını yinelediği açıklamasının ardından, Kassam tarafından ölen 3 esirle ilgili bir video yayımlandı.

Videoda, "Onların hayatlarını koruma konusundaki kararlılığımıza rağmen, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu onları öldürmekte ısrar ediyor." ifadesi yer aldı.

'ÜÇÜ DE SİZİN ORDUNUZ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ'

Elia Tolidano, Nick Beezer ve Ron Sherman isimli esirlerin görüntülerinin yer aldığı videonun sonunda "Üçü de sizin ordunuz tarafından öldürüldü." denildi ancak nerede ve ne şekilde öldürüldüklerine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Kassam daha önce de Filistinli direniş güçlerinin elindeki bazı esirlerin İsrail tarafından öldürüldüğünü duyurmuştu.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bugün basına yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’nde devam eden saldırı ve katliamlarını "sonuna kadar sürdüreceklerini" vurgulayarak, "Duracağımızı düşünenlerin gerçeklikle bağlantısı yok." demişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 183
  • Denizli 4 ay önce Şikayet Et
    Ebu Ubeyde lakabını kullanan kişi, İsrail'in ölülerini saymak sana mı düştü. Gazze dümdüz olmuş, Gazze yerle bir olmuş, sen nelerden bahsediyorsun. Hangi ülkeden yayın yapıyorsun.
    Cevapla
  • Z.Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    İsrail denen kuduz köpek petrolünü Araplardan suyunu Türkiye den almıyor mu bu vanalar kapatılamazmı ?,
    Cevapla
  • Miço 4 ay önce Şikayet Et
    Siyonist işgalcilere cehennem kuyusu olacak filistin toprakları.
    Cevapla
  • İLHAMİ AZİZOĞLU 4 ay önce Şikayet Et
    EY NETEN YAHU KORKAK SIN ZALİMSİN KATİLSİN SİYONİS SİN FAŞİST SİN İNSAN DEĞİLSİN BU ZALİMLİĞİNİN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN ALLAHIN İZNİYLE YENİLECEKSİN YENİLECEKSİN AMMA BU GÜN AMMA YARIN YENİLECEKSİN EY ZALİM KATİL KORKAK FAŞİST SİYONİST CUHUD ŞEYTANın işi gücü seni tuzağa düşürüyor yaşasın hamas yaşasın el kassam tugayı yaşasın ebu ubeyde
    Cevapla
  • Veda 4 ay önce Şikayet Et
    Siyonist ve kalleş ABD İsrail İngiltere Hollanda bu üç ülke Yahudi sermayesinin en yoğun olduğu yerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede