İsrail Filistinli gazetecilerin dilinden 'Hamas Gazze'yi yok etti' yalanını yaydı

İsrail propaganda hesaplarının paylaştığı 'Filistinli gazeteciler sessizliğini bozdu ve Hamas'ın Gazze'yi yok ettiğini söyledi.' iddiası algı operasyonu çıktı.

İsrail Filistinli gazetecilerin dilinden 'Hamas Gazze'yi yok etti' yalanını yaydı
İsrail Filistinli gazetecilerin dilinden 'Hamas Gazze'yi yok etti' yalanını yaydı
GİRİŞ 25.12.2023 23:57 GÜNCELLEME 26.12.2023 00:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi İsrail'in bir yalanını daha deşifre etti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İsrail propaganda hesaplarından paylaşılan bir görüntüyle ilgili, "Filistinli gazeteciler sessizliğini bozdu ve Hamas'ın Gazze'yi yok ettiğini söyledi" iddiası doğru değildir.

İddiaya konu görüntülerdeki kişinin Safinaz El Louh olduğu belirlenmiştir. El Louh, 7 Aralık 2023'te sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, İsrail saldırıları altındaki bölgelerde bazı esnafların fiyat artırmasına tepki göstermektedir. El Louh'un konuşmasında, iddia edildiği gibi bir ifade bulunmamaktadır.️

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Rasit 4 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın şu anda tek özgür devletidir. Gamze. Ruhunda bedeninde özgürdür. Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • dumrul 4 ay önce Şikayet Et
    Askeri operasyon ve harekatlarda 'ön alma', 'önleyici vuruş' , 'olası çatışmanın lehte zaman yönetimi', 'düşman tahkiminin olgunlaşmadan çatışma başlatarak düşman planlarını akamete uğratma' kavramları vardır ve bunlar doğru istihbaratla mecburi verilen kararlardır. Vatana ihanetmiş gibi görünse de, hedeflenen kazanım orta vadeli bir süreç ve göz alınmış yıkım sonrasında gelebilir.
    Cevapla
  • Abdullah KUL 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas doğru olanı yaptı. Terör devleti adamların evine girmiş kırıp döküp, dağıtıp, öldürüp duruyorlar. Şimdi halende soykırım yapıyorlar. Hamasın Direnişini tebrik ediyoruz, Allah biran önce zaferle taçlandırsın. Zalim ve terör devletini de tarumar etsin, yerin dibine batırsın , yok etsin.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    fatih,saldırıyı İsrail kendi kendine başlattı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    heee sizde kafanızı kuma gomenlerdensiniz 70 yıldır bu halkı ezecekler gözünüz Hamas'ın bir saldırısına takıldı öyle mi siz mümkünse dua falan da etmeyin olur mu sessiz kalın yeterli elin kâfirleri kadar bile vicdanınız kalmamış o yüzden Allah im ıslah da etmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı