12 şehit verdiğimiz hain saldırılardan hemen sonra ülkeden skandal paylaşım!

22-23 Aralık tarihlerinde düzenlenen hain saldırılarda 12 askerimizin şehit edilmesinden hemen sonra ABD’li askerler PKK’ya eğitim verdi. Teröristlere kalaşnikof kullanmayı öğretip, fotoğrafları sosyal medyada yayınladılar.

12 şehit verdiğimiz hain saldırılardan hemen sonra ülkeden skandal paylaşım!
12 şehit verdiğimiz hain saldırılardan hemen sonra ülkeden skandal paylaşım!
GİRİŞ 29.12.2023 06:51 GÜNCELLEME 29.12.2023 07:00
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

ABD, bölücü terör örgütü PKK/YPG ile yaptığı işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Üstelik tüm Türkiye, cuma ve cumartesi günleri Irak’ın kuzeyinden gelen 12 şehidin haberiyle sarsılmışken, ABD ordusu skandal bir paylaşım yaptı.

Tetiği çeken PKK’lı... Çektiren Amerikalı...ABD’li kadın asker PKK’lı hainlere Kalaşnikof kullanmayı öğretiyor. 

ABD’nin Ortadoğu operasyonlarını yürüten Merkez Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı olan, terör örgütü DAEŞ'e karşı kurulan “Birleşik Ortak Görev Gücü Doğal Kararlılık Harekatı”nın resmi hesabından salı günü Suriye’de çekilmiş 4 kare fotoğraf yayınladı.

Amerikalı askerlerin eğitim verdikleri arasında çocuk yaşta terör örgütü üyelerinin olması da dikkat çekti. 

NİŞAN ALMAYI ÖĞRETTİLER

Bu karelerde Amerikalı askerler, terör örgütü PKK/YPG’nin üyelerine silah kullanma eğitimi verirken görülüyor. Biri kadın, biri erkek iki ABD’li asker, teröristlere kalaşnikof tüfeklerin nasıl sökülüp takılacağını, temizleneceğini ve nasıl nişan alıp ateş edileceğini gösteriyor. Fotoğrafların hangi kentte çekildiği bilinmiyor.

ABD ordusu geçen hafta PKK’ya verdiği malzemelerin fotoğrafını yayınladı. Pakette aküler, aydınlatma malzemeleri ve 4K ultra yüksek çözünürlüklü televizyon dikkat çekti.

7 YILLIK İHANET

ABD, PKK’nın terörist olduğunu resmen kabul etmesine rağmen 2014’ten bu yana terör örgütüne “DAEŞ'le mücadele ettiği” bahanesi ile destek sağlıyor. ABD, bölgedeki teröristler için “Suriye demokratik güçleri” ismini kullanarak, bunun PKK’dan farklı bir yapı olduğunu öne sürüyor.

PKK/YPG, aldığı bu destekle Suriye’nin kuzeydoğusunda petrol sahalarının da dahil olduğu geniş bir alanı işgal ediyor. Bu işgal alanında ABD’nin 900 kadar askeri var.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 188
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Biz girerersek ansızın canlılar leş silahlar çöp olur herşeyin bir zamanı var Bakacazz
    Cevapla
  • Allahın Kulu 3 ay önce Şikayet Et
    NATO Müttefikimiz delilleriyle uluslararası kuruluşların terör listesindeki pkk.lılara yardım ediyor. Devlet olarak bunun birçok delili fotoğraflı video kayıtlı devletin elinde var. ABD Ülkesini terör örgütlerine yardım ediyor diye. YARGILA = MAHKUM ET = GİT BÜTÜN EĞİTİM KAMPLARINI BOMBALA
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Egitim esnasında abd lilerle beraber vurmak lazım
    Cevapla
  • Nedim 3 ay önce Şikayet Et
    Bunların yerleri belli gönder bir siha
    Cevapla
  • misafirrrrrrrrrrr 3 ay önce Şikayet Et
    ihanet diyoruz ama baştakiler hala abd ye ses çıkarmıyor açıklamsı ne olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi