Atlas okyanusuna uçak düştü

Karayip adasından kalkan özel jet sadece dakikalar sonra Atlas okyanusuna düştü.

GİRİŞ 05.01.2024 17:38 GÜNCELLEME 05.01.2024 18:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler'in bir parçası olan Bequia adası açıklarında dün uçak kazası meydana geldi. Uçakta Bequialı pilot Robert Sachs'ın yanı sıra, ABD vatandaşı Klepser ve iki kızı vardı.

KAZA SONRASI GELEN AÇIKLAMA

Yerel polis yaptığı açıklamada, “Uçakta 3 yolcu vardı: Amerika Birleşik Devletleri'nden 51 yaşındaki Bay Christian Klepser ve onun sırasıyla 10 ve 12 yaşındaki iki  kızı Madita Klepser ve Annik Klepser. Uçak, J.F. Mitchell Havaalanından öğleden sonra varış noktası olan St. Lucia'ya gitmek üzere 12.11 civarında havalandı."

Paget Çiftliği'ndeki balıkçılar ve dalgıçlar, tekneleriyle Petit Nevis adası açıklarında düşen uçağın yanına gelerek müdahale etti. Pilot dahil 4 kişinin cesedi Sahil Güvenlik personeli tarafından denizden çıkarıldı. Yetkililer kazanın sebebine dair soruşturma yapılacağını belirtti. 

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    10 12 yasındaki Masumları Rabbim cennetine aldı. Diğerini Allah bilir.
    Cevapla
  • N.zeki 3 ay önce Şikayet Et
    Darısı diğerlerine.
    Cevapla
  • Kulun Biri 3 ay önce Şikayet Et
    O ne biçim söz öyle. 10 ve 12 yaşında. Müslüman sayılmazlar mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi