ABD'nin gündemine oturan 'Pentagon' sırrı: Biden'a bile günlerce haber verilmedi...

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in hastaneye kaldırıldığı ve konudan tam 3 boyunca Başkan Biden'a bile bahsedilmediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Austin, hata yaptığını kabul ederek sorumluluğu üstlendiğini açıkladı.

GİRİŞ 07.01.2024 13:15 GÜNCELLEME 07.01.2024 13:49
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Politico’da yer alan habere göre Austin 1 Ocak'ta hastaneye kaldırıldı ancak üst düzey Beyaz Saray yetkilileri ve ABD Başkanı Biden, konudan 4 Ocak'ta haberdar oldu.

Yetkililer, Austin'in hastanede kalmayı sürdürdüğünü ancak tüm görevlerine devam ettiğini söyledi.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin

AUSTİN, BİDEN'DAN SONRA EMİR KOMUTA ZİNCİRİNDE İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Savunma bakanı olarak Austin, ordunun kararlarını almaktan sorumlu emir komuta zincirinde Başkan Biden'dan sonra ikinci sırada yer alıyor.

AUSTİN'DEN İLK AÇIKLAMA: TÜM SORUMLULUĞU ÜSTLENİYORUM

Lloyd Austin, sağlık durumuna ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Walter Reed'deki muhteşem doktorlara ve bakım personeline bana sağladıkları olağanüstü bakım ve aileme gösterdikleri kişisel sıcaklık için teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca meslektaşlarım ve arkadaşlarımdan gelen tüm yardımlar ve iyi dilekler için de minnettarım. Charlene ve ben desteğiniz için çok minnettarız. İyileştiğim için çok mutluyum ve yakında Pentagon'a dönmeyi dört gözle bekliyorum. Medyanın şeffaflık konusundaki endişelerini de anlıyorum ve kamuoyunun uygun şekilde bilgilendirilmesini sağlamak için daha iyi bir iş çıkarabilirdim. Daha iyisini yapacağıma söz veriyorum. Ancak şunu da söylemekte fayda var, bu benim tıbbi durumumdu ve açıklama konusundaki kararlarımın tüm sorumluluğunu üstleniyorum" dedi.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Abd li davit 3 ay önce Şikayet Et
    Amarika da siyahlar koledir, baskan olsalar dahi Bu degismez. Verilen emirleri yapmak zorundadir, genelde siyonistler kimi isterse o secilir ve sagdece figurandir.
    Cevapla
  • Ali Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    Turkiyedeki Chp liler nasil Türkiye li degilse bunlarda amarikada ki amarikali olmayanlar. Siyonistler ne isterse onu yaparlar... Yeterki koltukta dursunlar, muthis benzerlik
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    ABD'nin PARLAK GELECEĞİNİN mimarları şu an değer vermedikleri, ABD polisi tarafından hergün fütursuzca öldürülen SİYAHİ ZENCİ kardeşlerimiz eliyle olacak !!! Ama kesinlikle ve kesinlikle bu siyahi kardeşlerimiz CONDOLİZA RICE gibi OBAMA tiplerindeki kişiler olmayıp ONURLU GURURLU siyahiler olacak. Colin POWEL bile "Bana kimyasal silah var Irak'ta dediler beni kandırdılar demedi mi?
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    beter olun abd itleri
    Cevapla
  • selam 3 ay önce Şikayet Et
    abd yi yöneten üst akıl vitrinde görünenler sadece emir eridir bunlar bazen müslüman kimlikli zenci hintli olabiliyor ingiltereninde hintli başkanı var bu aralar çine karşı hindistanı kulanmak istiyorlar şebeklik yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı