Hamas ağır darbeyi duyurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki çatışma bölgelerinde çok sayıda İsrail askerini öldürdüklerini ve yaraladıklarını duyurdu.

GİRİŞ 08.01.2024 06:56 GÜNCELLEME 08.01.2024 09:46
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki işgaline direnen Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerleriyle girdikleri çatışmalarda çok sayıda işgalcinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Bureyc bölgesinde İsrail'e ait "merkava" tipi 2 tank ile bir buldozerin Yasin-105 roketleriyle hedef alındığı belirtildi.

İKİ TÜNEL HAVAYA UÇURULDU

Açıklamada, saldırılar sonucu çok sayıda İsrail askerinin öldüğü ve yaralandığı, ayrıca 7 İsrail askerinin bulunduğu iki tünelin de havaya uçurulduğu ifade edildi.

Kassam Tugayları, ayrıca Han Yunus'un El-Mahatta bölgesindeki İsrail askerlerinin toplanma alanlarını havan toplarıyla vurduğunu bildirdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Kadir kesgin 3 ay önce Şikayet Et
    Yaşasın cehennem zalimler için kahrolsun İsrail ve yandaşları
    Cevapla
  • Skut 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbimize hamd olsun. Dualarımız sizinle, "İnna fetehna leke fethan mübiyna."
    Cevapla
  • Atila 3 ay önce Şikayet Et
    Daha çok ölen Filistinli şehitler için
    Cevapla
  • misafir 24 3 ay önce Şikayet Et
    Leşlerin sayısı artsın , bu itrailliler dünyanın başına bela.
    Cevapla
  • Hamdi 3 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi