İsrail'den mezar taşı skandalı!

İsrail'in geçtiğimiz yıl 14 Aralık’ta Gazze'deki bir tünele düzenlediği operasyonda cansız bedenine ulaştığı esir işgalci Ron Sherman'ın ailesi, mezar taşında yazılanlardan dolayı Savunma Bakanlığı tarafından kaldırıldığını açıkladı.

İsrail'den mezar taşı skandalı!
İsrail'den mezar taşı skandalı!
GİRİŞ 18.01.2024 22:04 GÜNCELLEME 18.01.2024 22:42
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun geçtiğimiz sene 14 Aralık’ta Gazze Şeridi’ndeki Jabalya’da bir tünele düzenlediği operasyonda cansız bedenine ulaştığı esir işgalci Ron Sherman'ın ailesi, Sherman'ın mezarına yerleştirdikleri üzerinde "Başarısız hükümet tarafından Gazze'ye kaçırıldı, terk edildi ve öldürüldü" ifadeleri bulunan mezar taşının Savunma Bakanlığı tarafından kaldırıldığını açıkladı

Sherman'ın annesi Ma'ayan, askeri mezarlıktaki mezar taşının Savunma Bakanlığı'ndan bir kişi tarafından kaldırıldığını belirtti. Anne Ma’ayan, kaldırılan mezar taşının yerine üzerine "Terk edilişin, acımasızca kaçırılışın, çok sevdiğin İsrail devletinin tarihindeki en büyük başarısızlığın ardından siyasi kazanç için öldürüldüğün için af diliyorum" yazan yeni bir mezar taşı yerleştirdi.

"NETANYAHU'NUN OĞLU YA DA GALLANT'IN TORUNU TÜNELDE OLSAYDI KARAR NE OLACAKTI?"

Sherman'ın ailesi, Sherman'ın esir tutulduğu tünele İsrail ordusunun zehirli gazla doldurduğunu ve bu nedenle hayatını kaybettiğini öne sürdü. Anne Ma’ayan, “İsrail Silahlı Kuvvetleri'nin içine gömdüğü zehirli mezardan çıkmak için yaptığı çaresiz girişimler nedeniyle birkaç parmağının ezilmiş olduğunu buldular. Seni terk ettikten sonra sana yaptıkları buysa, bu ülkenin geleceği yok. Netanyahu’nun oğlunun ya da Gallant'ın torununu tünelde olması durumunda karar ne olacaktı?” dedi.

İŞGAL ORDUSU SHERMAN'I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ REDDETİ

İsrail ordusu tarafından dün yapılan açıklamada, Sherman ile aynı tünelde bulunan diğer iki kişinin cesetleri üzerinde yapılan otopside herhangi bir travma ya da ateşli silah izine rastlanmadığı, bunun da doğrudan bir hava saldırısı ya da İsrail ordusunun başka bir eylemi sonucu öldürülmediklerini gösterdiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 31
  • Ya hak 3 ay önce Şikayet Et
    yahudi üstün hizmet nişanı verilen reis değil miydi
    Cevapla
  • Adsız 3 ay önce Şikayet Et
    Bebek yüzlü şeytanlar mı diyim kandırılmış masum insanlar mı diyim ne diyim bilemedim baksanıza yüzünde ki ifadeye temizliğe çok acayip bi dünya insanlara sevgi yükleseler böyle olmazdı bi kaç tane pisliğin yüzünden dünyayı kana bulayan insanlığın düşmanı kım varsa bunları yeryüzünden temizleyelım
    Cevapla
  • Hak sever 3 ay önce Şikayet Et
    Bizde de farklı mı? Hendek operasyonu kapsamında bine yakın asker polis şehit oldu.siyaset aklının sebep olduğu imkânlar ile güçlenen itler karşısında. Yazabilir miydi bir kişi mezar taşına?
    Cevapla
  • yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    öldürmeyi iyi bilirsiniz kesin israil çldürmüştür panikteler kimi görseler ateş ediyorlar bazen o korkak askerler kendi gölgelerine bile ateş ediyorlar.ama en çok çocuklara ateş etmeyi seviyorlar onlar savunmasızya.
    Cevapla
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    Azgın, sapık; bebek, çocuk ve sivil katilleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....