Hamas'tan son dakika İsrail açıklaması! Resmen yeşil ışık yaktılar

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Marzuk, hareketin İsrailli esirleri tutmak istemediğini ve yeni bir esir takası anlaşması arayışında olduğunu söyledi.

GİRİŞ 20.01.2024 20:42 GÜNCELLEME 20.01.2024 21:52
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Son dakika Hamas haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Hamas'tan yeni bir İsrail ve esir takası açıklaması geldi.

Hamas'tan son dakika İsrail açıklaması! Resmen yeşil ışık yaktılar

'İSRAİL BİR ANLAŞMA YAPMAK ZORUNDA KALACAK'

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Marzuk yaptığı açıklamada, Hamas hareketinin İsrailli esirleri tutmak istemediğini ve yeni bir esir takası anlaşması arayışında olduğunu söyledi. Marzuk, “Sonunda İsrail bir anlaşma yapmak zorunda kalacak, çünkü 100 günden fazla süren savaşta hiçbir esiri zorla geri alamadı” dedi.

Hamas'tan son dakika İsrail açıklaması! Resmen yeşil ışık yaktılar

HUSİLERE TEŞEKKÜR EDEREK DÜNYAYA ÇAĞRI YAPTI

Yemen’deki Husilere yönelik de konuşan Marzuk, Hamas’ın Husilerin Filistin halkına verdiği desteği ve Gazze Şeridi’ndeki savaşı sona erdirmeye yönelik tüm çabalarını takdir ettiğini belirterek, “Tüm güçleri bu soykırımı sona erdirmek için cesur ve ilkeli tutumlar almaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hamas'tan son dakika İsrail açıklaması! Resmen yeşil ışık yaktılar

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Meryem 3 ay önce Şikayet Et
    Artık savaşmak gibi barbarca çözüm bırakılmalı bu dünya savaş malzemelerine askerlerine harcadığı para 8 milyar değil 16 milyar insanı bakabilecek potansiyelde yeter ki adil olunsun barışçıl çözüm uretilsin dünya liderleri savaşı kolay bularak başka çözüm üzerinde durmuyor artık bu işe yaramaz savaş politikaları çağ dışı ilan edilip bırakılmalı başka çözümler uretilmeli
    Cevapla
  • Haso 3 ay önce Şikayet Et
    Islamin kalesi bizsek allah bunlari bize sormazmi hepimizin cehennemde atesi bol olsun
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Son katil işgalci yahudi yok olanakadar rabbim sizleri korusun
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    Binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi Bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler