ABD'de yiyeceklerin olduğu bölümde çıkan yangın nedeniyle uçak erken iniş yaptı

ABD'nin Texas eyaletinden North Carolina eyaletine giden uçak, servis edilecek yiyeceklerin hazırlandığı bölümde yangın çıkmasının ardından erken iniş yapmak zorunda kaldı. Uçaktaki yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti.

ABD'de yiyeceklerin olduğu bölümde çıkan yangın nedeniyle uçak erken iniş yaptı
ABD'de yiyeceklerin olduğu bölümde çıkan yangın nedeniyle uçak erken iniş yaptı
GİRİŞ 22.01.2024 20:48 GÜNCELLEME 22.01.2024 20:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NBC News'in haberine göre, "American Airlines" hava yolu firmasına ait "Boeing 737-800" tipi uçak, Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanı'ndan North Carolina'ya gitmek üzere kalkış yaptı.

Havayolu firması, kalkıştan bir süre sonra uçağın mutfağındaki (galley) fırının ateş almasının ardından "uçakta teknik sorun çıktığı" gerekçesiyle uçağın Houston'a yönlendirildiğini açıkladı.

North Carolina'ya iniş yapması gereken uçak, teknik sorun sebebiyle Houston'daki George Bush Kıtalararası Havalimanı'na iniş yaptı. Uçaktaki yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ahmet Aksoy 3 ay önce Şikayet Et
    Erken iniş te nedir? Acil iniş acil!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’