Kassam Tugayları, 21 İsrail askerinin öldürüldüğü operasyonun detaylarını açıkladı

İşgalci İsrail, dün en ağır kaybını yaşadı. İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El-Megazi Mülteci Kampı'ndaki bir İsrail askeri gücünü hedef aldığı ve 21 askerin öldürüldüğü saldırının ayrıntılarını duyurdu.

Kassam Tugayları, 21 İsrail askerinin öldürüldüğü operasyonun detaylarını açıkladı
Kassam Tugayları, 21 İsrail askerinin öldürüldüğü operasyonun detaylarını açıkladı
GİRİŞ 23.01.2024 22:28 GÜNCELLEME 23.01.2024 23:51
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarından konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Kassam savaşçılarının, Megazi Kampı'nın doğusunda, İsrail güçlerinin bulunduğu bir evi antipersonel füzesi ile hedef aldıkları belirtildi.

FÜZE SALDIRISI EVDEKİ CEPHANEYİ PATLATTI

Füze saldırısı sonucu evin içinde bulunan cephanenin de patladığı ve evin havaya uçurulduğu, aynı zamanda İsrail güçlerine ait bir tankın da 105 milimetrelik Yasin tanksavar roketleriyle imha edildiği aktarıldı.

MAYIN TARLASININ PATLATILMASI SONUCU BÖLGEDEKİ İSRAİL ASKERLERİ AĞIR KAYIP VERDİ

Kassam Tugaylarının açıklamasında direnişçilerin ayrıca yakın bir bölgede bulunan İsrail askerlerinden oluşan başka bir grubu da hedef aldığı ve bir mayın tarlasını patlattığı belirtildi. Saldırıda İsrail askerlerinin tümünün öldürüldüğü veya yaralandığı kaydedildi.

İSRAİL ORDU SÖZCÜSÜ DE BENZER AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, düzenlediği basın toplantısında Gazze’nin orta kesimlerinde İsrail sınırına yakın bir bölgede İsrail güçlerine ait bir tankın roketatarla hedef alındığını belirtmişti.

Gazze Şeridi'ne saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana 221’i karadan işgal sürecinde olmak üzere 556 İsrail askerinin öldürüldüğü açıklanmıştı.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Misafir. 3 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri liderleri size kurban olsun. Herkesin maskesi sayenizde düştü. Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Rabbim sizleri görünmez ordularıyla desteklesin. En kısa sürede sizlere zafer nasip etsin.
    Cevapla
  • Halit 3 ay önce Şikayet Et
    Elinize yüreğinize sağlık.dinsizler ancak böyle dize gelir.siyonistler ancak ölümden korkar.cunku onlarda biliyor Allahım karşısına bu yüzle çıkamayacaklarını
    Cevapla
  • AhmetY 3 ay önce Şikayet Et
    Onlar Allahın huzuruna çıkacaklarına inanmıyolar ki, öldükten sonra yok olacaklarına inanıyolar, huzura çıkacaklarına inansalardı zaten islam olurlardı.
    Cevapla
  • Omar 78 3 ay önce Şikayet Et
    itler anlamıştır zorla askere alınan bir birlikten bişey olmaz karşısında şehit olmayı bekleyen bir Mücahitler ordusu var Allah onlara yardım etsin kahrolsun İtrail
    Cevapla
  • Ahmet Özer 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail adım adım yıkılısa gidiyor. Türk ataları derki " Akıl ile Dünya tutulur, güç bilen tavşan bile tutulmaz." İsrail kendine Amerika ya Avrupa ya çok güvendi. Ama Hristiyanlar hakkında şunu unuttu. Yahudiler ilk önce feda edilecek millettir.
    Cevapla
  • Adomenx 3 ay önce Şikayet Et
    Han yunus un kuşatıldı haberleri geliyor Allah o kafirleri kuşatmış haberleri yok filistinin mübarek askerleri sizi Allahın izniyle kuşatıp yok edecek İNŞALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı