Orta Doğu'da yeni savaş sesleri! İsrail'den son dakika İran ve Lübnan açıklaması

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın geri adım atmaması halinde bunun bedelini tüm Lübnan'ın ödeyeceğini kaydederek, "İran'a karşı hamle yapmaktan çekinmeyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 24.01.2024 22:44 GÜNCELLEME 25.01.2024 09:49
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Son dakika Lübnan haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken İsrail'den Orta Doğu'da yeni bir savaş cephesi doğuracak açıklama geldi.

Orta Doğu'da yeni savaş sesleri! İsrail'den son dakika İran ve Lübnan açıklaması

'İRAN'A HAMLE YAPMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ'

İsrail Dışişleri Bakanlığından, Katz ile İsrail'e resmi ziyarette bulunan İngiliz mevkidaşı David Cameron görüşmesinin ardından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada İsrail Dışişleri Bakanının, "İran'a ve bölgede uzanan kollarına karşı hamle yapmaktan çekinmeyeceğiz.

Orta Doğu'da yeni savaş sesleri! İsrail'den son dakika İran ve Lübnan açıklaması

'BEDELİNİ LÜBNAN ÖDEYECEK'

Hizbullah geri adım atmazsa bunun bedelini tüm Lübnan ödeyecek." ifadelerine yer verildi.

Katz, İsrail'in "Hamas'ı yok etmek ve İsrailli esirlerin tamamının geri getirilmesi konusunda kararlı" olduğunu yineledi.

Orta Doğu'da yeni savaş sesleri! İsrail'den son dakika İran ve Lübnan açıklaması

İSRAİL'DEN, İNGİLTERE'YE KATAR ÇAĞRISI

İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron'dan Katar'a yapacağı ziyaret öncesinde İsrailli esirlerin serbest bırakılması için nüfuzunu kullanmasını talep eden Katz, mevkidaşından Katar'a bu konuda çabalaması için baskı yapmasını istedi.

Katz ve Cameron'un Gazze'deki İsrailli esirlerin aileleriyle de görüştükleri kaydedildi.

İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada ise Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, Cameron ile Batı Kudüs'teki ofisinde görüştüğü bildirildi.

Orta Doğu'da yeni savaş sesleri! İsrail'den son dakika İran ve Lübnan açıklaması

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    israyil nűkleer silahına gűveniyo. iran zaten israyili birebir vurmaz. iran műnafık bir devlet. Yalancı dűnyada israyil 1 yalanda iran 2.
    Cevapla
  • BURHAN BURHAN 3 ay önce Şikayet Et
    İran rejimi yüzde yüz münafık. İki yüzlü insanlar. İran hiç bir zaman kâfir lerle savaş maz. İran Ehli sünnet bütün müslümanlara düşmandır. Bu İran münafıkları el altından PKK ya yardım ediyorlar. Devletimiz de bunu biliyor.
    Cevapla
  • gerçekçi ol 3 ay önce Şikayet Et
    Bir de şunu eklemek lazım bana bir tane islam ülkesi gösterin ki cesareti olsun da saldırsın israile? hadi saldırdı diğerleri arkasında durur mu ? boşverin ülkeyi alın size hamas saldırdı israile hangi müslüman ülke cesaret edip de hamasla beraber israile saldırdı? iran da haklı olarak şunu sorgular müslüman ülkelerin hiçbiri destek olmaz bana neden saldırayım.
    Cevapla
  • Ağa 2 ay önce Şikayet Et
    Hariçten gazel okuyanlar iftira atan alçaklar bu tesbitlerden ders alsın
    Cevapla
  • gerçekçi olun 3 ay önce Şikayet Et
    ayrıca yıllardan beri israil bir çok suikast yaptı iranda doğru mu? bilim adamlarına yapılmadı mı suikast? hepsi oyun demeyin ki bunun elle tutulur tarafı yok. hadi iran ile dost lübnan ya da yemenle de dost diyin o zaman ?
    Cevapla
  • gerçekçi olun 3 ay önce Şikayet Et
    arkadaş ben de şunu anlamıyorum yıllardır israil ile iran dost diyen şu yorum yazanlar kardeş madem dost nasıl oluyor da suudi arabistan ile israil yan yana gelebiliyor hatta müttefikliğe kadar gidiyor ama iran ile bunu yapamıyor? hani suudi arabistan bae ya da bahreyn müslüman ya onlarla yan yana geliyor?? sürekli komplo teorisi üzerinden gidiliyor. deprem oldu yok haarp teknolojisi...
    Cevapla
  • Ağa 2 ay önce Şikayet Et
    Birilerine istrail ile görüşmek açıktan serbest, İran korkudan gizli yapıyormuş ne hikmetse, gözler kör olmaz kalpler kör olur,her şey ortada cereyan ediyor hala kör sağır dilsizler iftira ve karalama kampanyası ile meşgul olup siyonistlerin hizmetinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'