Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine çağrı!

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine çağrıda bulunarak, "En büyük sorgu gününde Allah'a ne diyeceksiniz?" dedi.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine çağrı!
Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine çağrı!
GİRİŞ 30.01.2024 22:02 GÜNCELLEME 30.01.2024 23:47
Bu Habere 680 Yorum Yapılmış

Son dakika Ebu Hamza haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine mesaj

'EN BÜYÜK SORGU GÜNÜNDE ALLAH'A NE DİYECEKSİNİZ?'

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza İslam ve Arap ülkelerinin liderlerine, "İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine ve halklarına diyoruz ki: En büyük sorgu gününde Allah'a ne diyeceksiniz? Biz orucumuzu tuttuk, namazımızı kıldık ama Filistin'e yardım edemedik. Allah bize yeter, O ne güzel vekildir mi diyeceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.

'NETANYAHU'NUN SAVAŞI SÜRDÜRME TEHDİTLERİ İŞE YARAMAYACAK'

Ebu Hamza, "Sabırlı ve güçlü halkımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz. Netanyahu'nun savaşı sürdürme tehditleri işe yaramayacak. Düşmana ve esirlerin ailelerine diyoruz ki: Gazze'nin kumlarını arasanız bile, direnişin kararı olmadan esirleriniz size geri dönmeyecektir." dedi.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine çağrı!

İSLAMİ CİHAD: HERHANGİ BİR MUTABAKATTA YER ALMAYACAĞIZ

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Gazze'de kapsamlı bir ateşkesi garanti altına almadan İsrail'le herhangi bir mutabakatta yer almayacaklarını açıkladı.

Nehale, Gazze'de kapsamlı bir ateşkesi, İsrail güçlerinin bölgeden çekilmesini, bölgenin yeniden imarı ve Filistin halkının haklarını garanti altına almayan herhangi bir mutabakatta yer almayacaklarını belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 680
  • Arife 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sen tum islam alemini bu zilletten kurtar.Amin
    Cevapla
  • Osmanlı torunları 2 ay önce Şikayet Et
    Sözde müslüman İslâm ülkeleri Filistin'de çocuklar ölüyor Daha neyi bekliyoruz Cihat farz Allah aşkına mudahale edelim bebekler ölüyor
    Cevapla
  • Ethem 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım sen yardım et biz aciziz kardeşlerimiz senin mübarek topraklarını suyu ve kardeşlerimizim özgürlüğü için mücadele ediyorlar ,ol deyince olduran allahım israili ve ona destek veren kafirleri helak et yarabbi ,sabi çocukların hatrına anaların hatrına mübarek toprağın hatrına yardım et yarabbi amin
    Cevapla
  • Memet 2 ay önce Şikayet Et
    Amin inşallah zalimleri kahr-u perişan eyle Allah'ım sen mazlumların yanında ol Allah'ım
    Cevapla
  • Özgür 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün kanalladaki satılık yorumcular İran'a saldırıyor İsrail'e tek kelime yok
    Cevapla
  • Mehmet Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim kardeşimlerimize yardım eylesin bu hadi denilse bu beden Allah rızası için kuduste can vermeye hazirdir.Rabbim sakinleri kahreylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!