ABD'den son dakika Yemen duyurusu! Husilerin füzesi imha edildi

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husilere ait olan ve ABD uçakları için tehdit oluşturan uçaksavar füzesini imha etti.

ABD'den son dakika Yemen duyurusu! Husilerin füzesi imha edildi
ABD'den son dakika Yemen duyurusu! Husilerin füzesi imha edildi
GİRİŞ 31.01.2024 23:03 GÜNCELLEME 01.02.2024 04:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dakika Yemen haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Filistin'e destek olmak amacıyla Kızıldeniz'deki gemi ticaretine engel olan Husilerle ilgili ABD'den çarpıcı bir açıklama geldi.

ABD, HUSİLERİN UÇAKSAVAR FÜZESİNİ İMHA ETTİKLERİNİ DUYURDU

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) tarafından yapılan açıklamada, Yemen saati ile 15.30 sıralarında ABD kuvvetlerinin Husiler tarafından fırlatılmaya hazırlanan bir uçaksavar füzesinin imha edildiği aktarıldı.

Söz konusu füzesinin Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgelerde tespit edildiği ifade edilen açıklamada, füzenin ABD uçakları için tehdit oluşturduğu belirtildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • temel 2 ay önce Şikayet Et
    iyi ne alaka ucak sistemi adamlarin topraklarin da usa icin her sey risk mi o zaman usa kurdugu terør pkk verdikleri silah da ayni hepsini vurma hakkimiz var onlar da bizim icin risk demek
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 2 ay önce Şikayet Et
    nereye kadar finanz edecekler amerikayı
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 ay önce Şikayet Et
    ey Terör Devleti ABD bir gün senide yok ederler inşaAllah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü