ABD'de küçük yolcu uçağı otoyola düştü

Bombardier Challenger 600 tipi bir uçak, Florida'da işlek bir otoyola düştü. Uçakta 5 kişinin olduğu, 2 kişinin yaşamını yitirdiği 3 kişinin ise kurtarıldığı belirtildi.

GİRİŞ 10.02.2024 09:23 GÜNCELLEME 10.02.2024 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin Florida eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Bombardier Challenger 600 tipi bir uçak, I-75 otobanına düştü. Uçak otoyolda ilerleyen bir otomobile çarpınca alev topuna döndü.

ABD Sivil Havacılık Dairesi, uçakta 5 kişinin olduğunu, 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin ise kurtarıldığını belirtti.

Naples Havalimanı'na planlanan inişten iki dakika önce pilot kontrol kulesiyle temasa geçerek "her iki motorunu da kaybettiğini" ve varış noktasına ulaşamadığı için "zorunlu iniş" yapacağını bildirdi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • demirci 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kolay gebermiyor.Bizde olsa uçaktakilerle beraber 100 kişi kesin ölürdü...
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunlar değirmen taşından bile sağ çıkarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar