Burj Khalifa’ya Türk Bayrağı yansıtıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Hükümetler Zirvesi'ne katılmak üzere Dubai'de olması nedeniyle dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'ya Türk Bayrağı yansıtıldı.

Burj Khalifa’ya Türk Bayrağı yansıtıldı
Burj Khalifa’ya Türk Bayrağı yansıtıldı
GİRİŞ 13.02.2024 17:29 GÜNCELLEME 13.02.2024 17:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Hükümetler Zirvesi'ne katılmak üzere Dubai'ye gittiğinde havalimanında BAE Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

HÜKÜMET BAE'DE

Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat da BAE'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenecek Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olarak iştirak edecek.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Hasan Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın reisi
    Cevapla
  • Kutahyali 2 ay önce Şikayet Et
    Reisimiz Dünya lideri Allah herturlu bela ve musibetlerden korusun inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor