NATO'dan son dakika Karadeniz adımı! Ukrayna'ya sevk edilecek! Tam 1 milyon adet...

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna'ya 1 milyon insansız hava aracı (İHA) göndermek için anlaştığını bildirdi.

GİRİŞ 15.02.2024 20:00 GÜNCELLEME 16.02.2024 10:10
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Son dakika NATO haberleri: NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Brüksel'deki NATO karargahında düzenlenen Savunma Bakanları ve NATO-Ukrayna Konseyi Toplantılarının ardından basına açıklamalarda bulundu.

NATO'dan son dakika Karadeniz adımı! Ukrayna'ya sevk edilecek! Tam 1 milyon adet...

NATO'DAN UKRAYNA'YA 1 MİLYON ADET İHA DESTEĞİ

Genel Sekreter, "Bir grup müttefik, Ukrayna'ya 1 milyon İHA teslim etme hedefiyle bir araya geliyor. 20 NATO müttefiki de mayın temizleme koalisyonu kurmaya karar verdi." dedi.

NATO'dan son dakika Karadeniz adımı! Ukrayna'ya sevk edilecek! Tam 1 milyon adet...

TÜRKİYE'NİN KARADENİZ'DEKİ FAALİYETLERİNDEN MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Bir soru üzerine, Türkiye, Bulgaristan ve Romanya'nın Karadeniz'de mayın temizleme faaliyetlerini birlikte yürütmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Stoltenberg, bu çalışmaların Ukrayna'nın kara sularını kullanabilmesine, Rusya'ya karşı denizde başarı elde etmesine ve tahılını ihraç edebilmesine olanak sağladığını ifade etti.

NATO'dan son dakika Karadeniz adımı! Ukrayna'ya sevk edilecek! Tam 1 milyon adet...

Stoltenberg ayrıca, Polonya'da yeni bir NATO-Ukrayna ortak analiz ve eğitim merkezi kurma kararı alındığını duyurarak, bu yapının amacının savaştan alınan derslerin yanı sıra müttefiklerin tecrübe paylaşımı sayesinde Ukrayna ordusuna deneyim kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • BARBAROSSA HAYALET 2 ay önce Şikayet Et
    Boşuna denmemiş küfür tek millettir diye. Bu hain oğlu hainler değilmiydi Rusya'yla aramız bozulduğunda sınırlamızdaki patriotları çekenler. EE Rusya aynı Rusya ama karşısındaki hristiyan Ukrayna olunca tek yürek oldular kahrolasıcalar. Çok acil hemde hiç kimseye bakmadan biz müslüman ülkelerin Nato benzeri bir oluşuma gitmemiz lazım.Bu kafir milletlere güven olmaz.Sırtını döner dönmez
    Cevapla
  • Muzaffer 2 ay önce Şikayet Et
    Çürümüşlük kafayı çıkardı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Rus tehlikeli amma en tehlikesi Çin. Rus ile anlaşip Çin ni durdurmak daha mantikili.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Amerikan ulağı sekreter. Amerikan silah tüccarlarına çalışıyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ajanlarınızı Türkiye den ÇEKİN..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...