Rusya'ya ait 3 savaş uçağı imha edildi

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, bu sabah Rusya'ya ait 3 savaş uçağını aynı anda imha ettiklerini bildirdi.

Rusya'ya ait 3 savaş uçağı imha edildi
Rusya'ya ait 3 savaş uçağı imha edildi
GİRİŞ 17.02.2024 14:57 GÜNCELLEME 17.02.2024 16:05
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu sabah Ukrayna Hava Kuvvetleri birimlerinin, doğu yönünde Rusya'ya ait iki Su-34 bombardıman uçağı ve bir Su-35 savaş uçağını aynı anda imha ettiğini belirterek, "Bizi hiçbir şey durduramaz." ifadesine yer verdi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 59
  • doktor 2 ay önce Şikayet Et
    rusya ukraynada ukrayna ile değil ABD ,Avrupa ve İngiltere ile savaşıyor...Dün Çin açıklama yaptı : silah satmıyacaz diiye...Rusyayı yalnız bıraktı ufukta nükleer silah gözüküyor....buraya yazıyorum
    Cevapla
  • Cenkya 2 ay önce Şikayet Et
    Batı ab abd ve siyonistler yunanistanı bize karşı hazırda hasım olarak tutuyorlar. Ermenistanı destekliyerek bölge barışını istemiyorlar. Suriye ırak vs savaşla bölme planlarını bilmiyen yok. Etrafımız savaş şiddet dolu. Elden geldiğince denge lazım. Ne Rusya nede ab abd vs hiçbirine güven olmaz. Dengeli dış siyaset durumlara konjektüre göre denge hamle dizayn plan değişkendir.
    Cevapla
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Rusya suriyede yaptıklarını neden Ukraynayada yapmıyor.
    Cevapla
  • Memati 2 ay önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi ey kafirler , ingilizlerin hava savunma sistemleri işe yarıyor gibi rusya çok fena dalacak size
    Cevapla
  • ÇaaYİİçen 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin ekonomik durumu insanların yaşam kalitesi alım gücü gelir dağılımı gibi kriterlerle değerlendirebilşrsiniz. Ayrıca ülkemizde girişimci çalışkan zeki insanlar çok iyi standartları yakalayabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı