Geert Wilders yine sahneye çıktı! Skandal 'Feyza Altun' paylaşımı...

Hollanda'da seçimleri kazanan Geert Wilders, İslam'a ağır hakaretlerde bulunan avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına ilişkin skandal bir paylaşımda bulundu. Wilders, Altun için ''Feyza Altun bir kahramandır!'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 20.02.2024 06:15 GÜNCELLEME 20.02.2024 09:23
Bu Habere 389 Yorum Yapılmış

Hollanda'da 22 Kasım'da yapılan erken genel seçimlerinde zafere ulaşan ve yüzde 23,5 oyla 37 sandalye kazanan aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders, Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınması hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Wilders, tek cümlelik paylaşımında "Feyza Altun bir kahramandır!" ifadelerini kullandı.

WILDERS, İSLAM KARŞITLIĞIYLA BİLİNİYOR

Seçimden zaferle çıkmasına rağmen henüz diğer partileri koalisyona ikna edemeyen Wildert, İslam ve göçmen karşıtlığıyla biliniyor. Son olarak geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda, bir hayvanın kesim anına ait görüntüyü yayınlayan Wilders, paylaşımında "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadelerini kullanmıştı.

NE OLDU?

Avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma sinirlenerek skandal bir ifade kullandı. "Şeriate s......" paylaşımı yapan Altun'un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, tepki mesajları sonrası "#feyzaaltuntutuklansın" etiketi Twitter'da TT oldu.

FEYZA ALTUN GÖZALTINA ALINDI

Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası harekete geçen Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, avukat Feyza Altun hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan avukat Feyza Altun gözaltına alındı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 389
  • Uyan Müslüman 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşım geçen şunu söyledi bana "soyadı kanunuyla yüzbinlerce Sabetay-Ermeni-Rum kökenli Türklerin arasına karıştı, yani at izi, it izine karıştı" demişti..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Biz bunlarla er ya da geç karşı karşıya geleceğiz içimizdeki hainler İslama svüp sayarken sesi dışarıdan geliyorsa bilin ki, içimizdeki devşirme sabatay artıkları bizim içimizde bize düşman hainlere haddini hududunu bildlrmez isek yarın çoook geç olurda dövünsekde nafile.. Sokaklar çarşılar pazarlar, en acısıda Devlet daireleri kamu kurumları bunlar ile dolu malesef...
    Cevapla
  • Kamil İlbey 2 ay önce Şikayet Et
    Kamuda başörtüsü yasağı getireceğiz vaadinde bulunan CHPkk nın anlaşılan İslâm düşmanlığı bitmeyecek, Türk İslâm düşmanlarının en kısa zamanda kahr-ı perişan olmaları duasıyla Amin
    Cevapla
  • akın 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hint asıllı asalak müslamanlarla alıp veremediği ne anlam veremiyorum bu hintlilere bir şey demiyorum bunların çoğu gariban bu adam dilençilikten bir yere gelmiş saçları sarıya boyatmış yüzüne bir bakın insanlık sıfatı varmı travestinin
    Cevapla
  • sasasa 2 ay önce Şikayet Et
    hint değiil cahil
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 2 ay önce Şikayet Et
    Wılders, alın sizin olsun....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu