Boris Johnson, Ukrayna hakkında röportaj vermek için 1 milyon dolar istedi

Geçtiğimiz günlerde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le de röportaj yapan ünlü gazeteci Tucker Carlson, Boris Johnson'ın Ukrayna hakkında röportaj vermek için 1 milyon dolar talep ettiğini duyurdu.

Boris Johnson, Ukrayna hakkında röportaj vermek için 1 milyon dolar istedi
Boris Johnson, Ukrayna hakkında röportaj vermek için 1 milyon dolar istedi
GİRİŞ 21.02.2024 23:19 GÜNCELLEME 21.02.2024 23:19
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Sunucu Tucker Carlson, Ukrayna'nın Rus işgaline karşı savunmasının sadık bir destekçisi olan eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, bu konuda röportaj vermek için 1 milyon dolar istediğini söyledi.

Carlson, Rusya Başkanı Vladimir Putin ile tartışmalı röportajının ardından ilk kez konuştu ve otoriter Rus rejimini desteklediğini reddetti.

"KARA PARA AKLAMA PLANI"

Aynı zamanda Carlson, Ukrayna'nın Rus işgaline karşı savunmasını bir "kara para aklama planı" olarak nitelendirerek Johnson'ı planın vurguncularından biri olmakla suçladı.

Carlson, Eski İngiltere başbakanıyla röportaj yapma isteğini, "Moskova'dayım, röportajı yapmak için bekliyorum, röportaj yaptığımız ortaya çıkıyor ve Boris Johnson adındaki adam tarafından hemen suçlanıyorum. Bana 'Kremlin'in maşası' falan diyor... Ben de Johnson'dan bir röportaj talebinde bulundum, çünkü o beni sürekli suçluyor." ifadeleriyle anlattı.

ÖDEME SEÇENEKLERİ: ABD DOLARI, ALTIN, BITCOIN

Bir danışmanın kendisine geri dönüş yaptığını söyleyen Carlson, eski başbakan Johnson'ın röportaj vermek için bir milyon dolar istediğini öğrendi.

Boris Johnson gazeteciye Ukrayna hakkındaki tutumunu açıklamak için tam olarak bir milyon ABD doları, altın ya da bitcoin istedi.

"PUTİN BENDEN BİR MİLYON DOLAR İSTEMEDİ"

Carlson bu talep hakkında, "Daha yeni Vladimir Putin'le röportaj yaptım. Putin'i savunmuyorum ama o benden bir milyon dolar istemedi!" dedi.

KAYNAK: RUSSIA TODAY, INDEPENDENT

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • 06 vatan 2 ay önce Şikayet Et
    Yok öyle bedava bilgi.
    Cevapla
  • Nezir 2 ay önce Şikayet Et
    Adam nereli?!
    Cevapla
  • En Baba Yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    adam çankırlı, az bile istemiş
    Cevapla
  • Şerif Rıza 2 ay önce Şikayet Et
    Yeterli parayı verebilsek ülkesini bile satar bize. Ah ulan bu parasızlığın gözü kör olsun.
    Cevapla
  • 46 MARAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    gel ben 50 bin Tl ye konuşurum gel sen boş ver johson u .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda