Dışişleri Bakanı Fidan'dan Meksika'da önemli temaslar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Meksika'ya gitti. Birçok ziyarette bulunan Fidan'In gündemi yoğundu.

GİRİŞ 27.02.2024 11:03 GÜNCELLEME 27.02.2024 11:34

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Meksika'ya gitti. Diplomasi trafiği oldukça yoğun olan Bakan'ın başlıca konu başlıkları görüşmelerde ele alındı. İkili siyasi, ekonomik, savunma ve kültürel konularda fikir alışverişinde bulunulan görüşmelerde aynı zamanda göç, insan kaçakçılığı ve terörle mücadele başlıkları da ele alındı.

DIŞİŞLERİ BAKANI VE MECLİS BAŞKANI CASTİLLO GÖRÜŞMESİ 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Meksika Temsilciler Meclisi Başkanı Marcela Guerra Castillo ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Meksika temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bakan Fidan başkent Mexico City'de Meksika Temsilciler Meclisi Başkanı Marcela Guerra Castillo ile bir araya geldi.

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN MEKSİKA BÜYÜKELÇİLİĞİNDE

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Meksika temasları kapsamında Meksika Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek büyükelçilik çalışanları ve bağlı birim temsilcileri ile bir araya geldi.

DIŞİŞLERİ BAKANI MEKSİKALI MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Fidan, Meksika'nın başkenti Mexico City'de Meksikalı mevkidaşı Alicia Bárcena Ibarra ile görüştü. Bakan Fidan Meksika temasları kapsamında başkent Mexico City'de Meksika Dışişleri Bakanı Alicia Bárcena Ibarra ile bir araya geldi.

KAYNAK: İHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!