30 bin İsrailli asker, psikolojik destek istedi!

İsrail ordusu, bünyesindeki 30 bin askerin 7 Ekim 2023'ten bu yana psikolojik danışmanlık almak için çağrı merkezleriyle irtibata geçtiğini açıkladı.

30 bin İsrailli asker, psikolojik destek istedi!
30 bin İsrailli asker, psikolojik destek istedi!
GİRİŞ 29.02.2024 02:42 GÜNCELLEME 29.02.2024 02:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ordu tarafından yapılan açıklamada, askerlerin yüzde 85'nin psikolojik destek aldıktan sonra savaşa yeniden katıldıkları belirtildi.

Psikolojik sorun yaşayan yaklaşık 200 askerin ordudan çıkışının verildiğine yer verilen açıklamada, askerler için Kalıcı Aile Merkezi, Muharebe Müdahale Birimi ve Travma Sonrası Kliniği bulunan yeni bir psikoloji merkezi açılışının yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, Gazze'ye saldırıların başından bu yana ülkedeki Tabipler Birliğine bağlı ruh sağlığı servisinin, bu alanda işgücüne en iyi yanıtı vermek amacıyla tüm sektörlerdeki profesyonellerden oluşan bir ağı çalıştırdığının altı çizildi.

Açıklamaya göre, Ordu Sağlık Birlikleri'nin çağrı merkezi askerlere ilk müdahaleyi sağlamak amacıyla haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet veriyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Nuri er 4 ay önce Şikayet Et
    GAZZE savaşından sonra İsrail sokaklarında paranoyak deliler dolacak. Mazlum Filistinli kadın ve çoçukların BEBEKLERİN kanı yerde kalmayacak inşallah yaptıkları vahşetin altında ezilecekler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • Vahdeddin 4 ay önce Şikayet Et
    Filistin'de bu kadar ordusu var mı ?
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Cehennem azabı sizi bekliyor kaçış yok
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası yok
    Cevapla
  • 543 4 ay önce Şikayet Et
    allah kahretsin 30 bin israilli teröristi ve terörist halkını yok etmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama