Sinvar çatışmaya hazırlanıyor iddiası

İsrail merkezli Jerulselam Post gazetesi Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya Sinvar'ın savaşa hazırlandığını yazdı.

GİRİŞ 01.03.2024 10:44 GÜNCELLEME 01.03.2024 11:46
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İsrail merkezli Jerulselam Post gazetesi Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya Sinvar'ın savaşa hazırlandığını yazdı.

 IDF'nin istihbaratına göre Hamas lideri, askeri personel ve iletişim hatları ile uzun süreli konaklamalar için donatılmış "Oda 6" adı verilen yer altı müstahkem üssünden çatışmayı yürütmeyi planlıyordu.

Askeri kaynak, "Sinvar her duruma göre plan yapıp hareket ediyor ve etrafındakilere mutlaka güvenmiyor. Hatalar yapacak ve bunu fark etmek için orada veya yakınlarda olmamız gerekiyor." açıklamasını yaptı.

İSRAİL BAŞINA ÖDÜL KOYMUŞTU

 İsrail ordusu, başına para ödülü konulan Hamas lideri Sinvar'a ait olan yeni bir görüntüyü geçtiğimiz haftalarda yayınladı. Video kaydında, Yahya Sinvar'ın eşi ve çocuklarıyla Gazze Şeridi'ndeki bir tünelde yürüdüğü görülüyor. 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Kenan 4 ay önce Şikayet Et
    Filistin li kardesler sizin için cennete yolculuk başladı. Biz geriye kalan dünya muslumanlari Allah'a inananlar ise Allah'ın siz benden korkacaginiza şerli kullarimin şerri den daha çok korkarak geri durdunuz şimdi cenneti umarsiniz ama korktukları iz size neryi layık gördüyse orada olacaksınız. Derse ozaman cehennemin eşiğinde bekliyecegiz rabbim affetsin bir an önce Allah'a dönelim
    Cevapla
  • Aziz 4 ay önce Şikayet Et
    ABD kara birlikleri Gazzede İsrail ordusu geriden destek veriyor.
    Cevapla
  • Tuncer 4 ay önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşlerim gazze konusunda biz ayağa kalksak ben eminim dünya susaçak ve hayretler içinde sadece izleyecek zalim işte ozaman yok olup gidecek gerçek den ALLAH dan korkanlar başka hiç bir şeyden korkmazlar
    Cevapla
  • Mıssk LEZÜG 4 ay önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim elbette nurunu tamamlayacaktır . Ey kafirler siz istemeseniz de , o zaman ey kafirler siz yok olup cehenneme sürüleceksiniz ebedi cehennem .
    Cevapla
  • Ömer Ali çavuş 4 ay önce Şikayet Et
    yerin dibine girsin bu zalimler...kardeşlerimizin arkasındayız...Rabbim omoz omuza da çarpışmayı nasip etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Otoyolu'nda katliam gibi kaza: Anne, kızı ve dede öldü, 3 yaralı
Yılmaz Özdil'den bunları duymak da varmış! Türkiye'nin gururu Selçuk Bayraktar....