Tüm dünya ayaklanmıştı! Filistin acı haberi duyurdu

İsrail ordusunun, 29 Şubat Perşembe günü Gazze kentinde yardım bekleyen Filistinlilere yönelik saldırısında ölenlerin sayısı 118'e yükseldi.

Tüm dünya ayaklanmıştı! Filistin acı haberi duyurdu
Tüm dünya ayaklanmıştı! Filistin acı haberi duyurdu
GİRİŞ 02.03.2024 20:08 GÜNCELLEME 02.03.2024 20:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 148 gündür devam ediyor. Bölgede sivillere yönelik katliamını tüm tepkilere rağmen sürdüren İsrail ordusu, atılan tüm adımlara ve yapılan tüm açıklamalara rağmen uluslararası hukuku yok sayıyor.

KATLİAM SALDIRISINDA CAN KAYBI 116'YA YÜKSELDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü İsrail askerlerinin Gazze şehrinin güneybatısında insani yardım almak için bekleyen Filistinlilere tanklarla ateş açması birçok devlet tarafından kınanırken, saldırıda can kaybı artıyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 118'e yükseldiğini, 760 da yaralı olduğunu kaydetti.

Kudra, tıbbi imkanların yetersiz olması ve durumu ağır çok sayıda yaralı olması nedeniyle ölü sayısının artabileceğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Özgür Filistin! 1 ay önce Şikayet Et
    Peygamberlerini katletmiş bu mel’un lardan insanlık beklenmez, yaptıkları zulüm ile , ancak cehennem azaplarını arttırıyorlar, dünya gelip geçici, geberdilermi, ilâ cehenneme zümerâ!
    Cevapla
  • Akil 1 ay önce Şikayet Et
    Hani ayaklanma sadece sanal alemde ayaklanma olmuş olabilir artıt soyut değil somut bir ayaklanma bekliyoruz.
    Cevapla
  • jyyttttftgffg 1 ay önce Şikayet Et
    ey Allahım islam devletleri yok SEN MÜSLÜMAN MİLLETLERİ ÜMMETİ KÜDÜS E DOĞRU YOLA ÇIKAR.BİZLERİ KÜDÜSE ASKER EYLE.
    Cevapla
  • jyyttttftgffg 1 ay önce Şikayet Et
    yahudiler yaptığı katlıyamlarlar ancak kendi cehennem azabını alevlendirecekler
    Cevapla
  • +ekrem+ 1 ay önce Şikayet Et
    ey c h p ve iyi parti liderleri hamas a teröris derken İsrailli iyi göstermiş oluyorsunuz sizler nasıl bi mahluksunuz vicdanınız nasıl bu kadar kurudu insanlık sizin için ne ifade ediyor bu nasıl bir rezillik sizleri orada oturtanlara ve sebep olanlara lanet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!