ABD'den son dakika ateşkes gelişmesi! İsrail kabul etti! Gözler Hamas'a çevrildi

ABD’li bir yetkilinin iddiasına göre İsrail, Gazze Şeridi’nde 6 haftalık bir ateşkesi kabul etti.

GİRİŞ 02.03.2024 23:26 GÜNCELLEME 03.03.2024 09:44
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana süren katliam saldırıları devam ederken, ABD'den son dakika ateşkes açıklaması geldi.

ABD'den son dakika ateşkes gelişmesi! İsrail kabul etti! Gözler Hamas'a çevrildi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları hız kesmeden devam ederken ABD, Katar, Mısır arabuluculuğunda İsrail ve Hamas arasında ateşkes görüşmeleri sürüyor.

İSRAİL ATEŞKESİ KABUL ETTİ

ABD’li bir yetkili bugün yaptığı açıklamada, İsrail’in bölgede 6 hafta sürecek bir ateşkesi kabul ettiğini iddia ederken, “Şimdi de Hamas’ın kabul etmesi gerekiyor” dedi.

GÖZLER HAMAS'A ÇEVRİLDİ

İsmi açıklanmayan yetkili, kabul edilen bu ateşkesin kalıcı olarak bölgede sürmesi için çalışmaların devam edeceğini de ifade etti.

Söz konusu gelişmelerin ardından gözler Hamas'a çevrildi.

ABD'den son dakika ateşkes gelişmesi! İsrail kabul etti! Gözler Hamas'a çevrildi

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    Mikser abd ,avrupada güçler değiştirmek yeni harita oluşturmak için büyük ihtimal almanya rolonya ve rusya arasında savaş çıkaracak amaç almanya yı ekonomik zayıflatmak rusya ya yeni cephe açıp zayıf düşürmek , polonya zaten çerez olur,sonra 2.normandiya çıkarması gibi müdahale edip yeni dünya düzeni oluşturmak.
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 4 ay önce Şikayet Et
    yahudinin onun müridi beslemesi gayrimüslimin iyisi olmaz.Hak geldi batıl zail oldu.Allah katında din islam olup islamiyetde ruhbaniyet din adamı sınıfı olmayıp mesaj insanadır.islamiyet dört duvar arasına dört güne bir aya sığmayacak kadar büyük olup evrenseldir mesaj bütün insanlaradır.hiç bir kavmin milletin tekelinde olmayıp siyasetler ve partiler üstüdür.anlayana.
    Cevapla
  • Tanju 4 ay önce Şikayet Et
    Ya sonra
    Cevapla
  • Mustafa şeker 4 ay önce Şikayet Et
    Abd çok taraflı hareket ediyor. İsrail ateşkesi kabul etmiş de Hamas kabul etmesi gerekiyor mesajı veriliyor. Dolayısıyla anlaşma olmazsa bu Hamas'ın suçudur alt yapısı hazırlanıyor.
    Cevapla
  • Myavuz 4 ay önce Şikayet Et
    Eskiyaya güvenilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi