Kırım üzerinde 38 İHA imha edildi

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’ya ait 38 İHA’nın Kırım üzerinde düşürüldüğü kaydedildi.

GİRİŞ 03.03.2024 17:05 GÜNCELLEME 04.03.2024 15:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’ya ait 38 İHA’nın düşürüldüğünü duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Gece boyunca, Kiev tarafından 38 adet İHA kullanılarak Rusya'daki hedeflere terör saldırısı gerçekleştirme girişimi engellendi” denildi. Açıklamada ayrıca İHA’nın Kırım üzerinde düşürüldüğü bildirildi. Rusya tarafından yapılan açıklamada hasar kaydedilmediği aktarıldı.

 
KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    OYSA NATO ÜLKESİ OLDUĞUMUZ HALDE RUSYA S400 verdiği gibi TÜRKİYE RUSYA'YA daha bi içten samimi yaklaşsa SU57 nin ortak üretiminden tut da hipersonik teknolojisi gibi askeri teknolojide ortaklığa yeşil ışık bile yakardı tabi terör destekçisi sahte müttefiklerse iyice düşman olurlardı bilmem anlatabildim mi TÜRKİYE'NİN kendi ayakları üzerinde güçlü durubilmesi gerekiyor NATO hikaye
    Cevapla
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    1- askeri teknolojide çok daha ileri gidebilmek gerekiyor 2- Ardından turan ordusunun kurulması gerekiyor türk islam aleminin güvenliği için gerisi hikaye. Parası ödeneli yıllar olan uçakları vermediler yerine f16 için de nazlana nazlana zoraki karar veriyorlar yine vermezlerdi baktılar biz vermeyince kendileri yapıyor nitekim vermeseler de KAAN yapıldı. NATO ÜLKESİ OLDUĞUMUZ HALDE RUSY
    Cevapla
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    neye dayanarak çıkardın bu sonucu? CIA dan daha güçlü istihbari altyapın mı var? ABD ve RUSYA ateşle barut sen bu sevdayı unut katılmıyorum.
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Nasıl olsa dünyadaki Yahudi destekçileri Ukrayna'ya yardım ediyor. Dünya uyandı diyoruz fakat halen Dünyayı aptal yerine koyuyorlar. Yahudiler ile Ruslar danışıklı dövüş yapıyorlar sanırım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'