Gazze'de can kaybı 30 bin 534'e yükseldi

İsrail ordusunun, halkı zorla aç ve susuz bıraktığı abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda can kaybı son 24 saatte 124 artarak 30 bin 534'e yükseldi.

GİRİŞ 04.03.2024 11:42 GÜNCELLEME 04.03.2024 12:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 İsrail ordusunun, halkı zorla aç ve susuz bıraktığı abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda can kaybı son 24 saatte 124 artarak 30 bin 534'e yükseldi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 150 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

İsrail ordusunun son 24 saatte 124 Filistinliyi öldürdüğü belirtilen açıklamada, toplam can kaybının 30 bin 534'e yükseldiği aktarıldı.

YARALI SAYISI 100 BİNE YAKLAŞIYOR

Son saldırılarda 210 Filistinlinin yaralanmasıyla toplam yaralı sayısının ise 71 bin 920'ye çıktığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca İsrail'in Gazze'de son 24 saatte "13 katliam" gerçekleştirdiği, enkaz altında ve yol kenarlarında hâlâ ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Bizler Ahirette filistinli kardeslerimize bakarak ALLAH TEALA dan nasıl af isterik bilmiyorum
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 4 ay önce Şikayet Et
    Emekli maaş sgk kredi kartı haberlerinde ki yorum 100 ler 200 ler öğlen yayınlanmış ve sadece bugün 124 kişi vefat etmiş 22:50 itibariyle 6 kişi,işte biz bu haldeyiz.Yorum yapınca ne oluyor dıyenlere lafım yok onlarla anlaşamam zaten...
    Cevapla
  • antep2701 4 ay önce Şikayet Et
    ya rabbi, yok et artık su senin de lânet ettiğin Yahudi köpeklerini...
    Cevapla
  • Alim 4 ay önce Şikayet Et
    bize, ALLAH YETER onun için KURANI KERİMDE, NE DENİYORSA, O , sakın, KURANI KERİMDEN sapmayın, cennete gitmek ve ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN RIZASINI KAZANMAK İÇİN HER ŞEY KURANI KERİMDE VAR.
    Cevapla
  • RAHMET 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim gafiller Gözü yeni model ayakkabı-Telefon-gösterişte sızlanıp duruyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki