Savaşçılar pusuya düşürdü, işgalci İsrail askerleri havaya uçtu!

Gazze'de kadın, çocuk ve yaşlılara karşı soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail, Filistinli mücahitlerin karşısında bozguna uğruyor. Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, son düzenlediği operasyonlarda siyonistlere ağır darbe vurdu.

GİRİŞ 07.03.2024 17:09 GÜNCELLEME 07.03.2024 17:09
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, işgalci İsrail’e karşı destansı direnişlerini sürdürüyor. İşgalci İsrail Gazzeli kadın, çocuk ve yaşlılara karşı soykırım uygularken Filistinli mücahitlerin karşısın bozguna uğruyor.

Gazze'de işgale ve soykırıma karşı mücadeleye devam eden Filistinli savaşçılar, gerçekleştirilen son operasyonlarla ilgili bilgi paylaştı.

KASSAM, ÇOK SAYIDA İŞGALCİYİ HAVAYA UÇURDU

Kassam Tugayları’ndan yapılan açıklamaya göre; dün soykırımcı İsrail, Han Yunus’ta Hamad bölgesinde mücahitlerin kurduğu pusuda ağır kayıplar verdi. 20’den fazla düşman siyonist askerinin öldürüldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Dün Çarşamba günü 20'den fazla askerden oluşan işgal ordusuna pusu kurduk ve Hamad Kasabası'nda bir apartman dairesinde çok sayıda mayını patlatarak tüm mensuplarını öldürdük ve yaraladık.”

KUDÜS TUGAYLARI, İŞGALCİ BİRLİĞİ VURDU

Gazze şehrinin güneyinde yer alan El Zeytun mahallesinde operasyon düzenleyen Kudüs Tugayları, Siyonist işgalci İsrail’in zırhlı araçlarını hedef aldı. İşgalci birliği RPG ile vuran Kudüs Tugayları, yerleştirdikleri mayınlara çekerek işgalci Siyonistleri araçlarıyla birlikte imha etti.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Eğitimli mücahit askerler var kimlikleri gizli
    Cevapla
  • net 2 ay önce Şikayet Et
    bir takım görüntüler. kasklar vs. ölen israil askerlerine dair görüntüler yok.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 2 ay önce Şikayet Et
    O görüntüler Telaviv morglarında. İnanmazsan git bak.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Onlar cehenneme buharlastilar
    Cevapla
  • İzmirli 2 ay önce Şikayet Et
    La Galibe İllallah. Allah'ın sizin için sakladığı hayrı bilemezsiniz. İnşallah kazanan siz imanı güçlü kardeşlerim olacaksınız. İnşallah. Amin. Rabbim sizlere güç, kuvvet ve de sabırlar versin. Amin.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    30 000 masum insan katledildi ve daha fazlası sakat bırakıldı ve daha fazlası yerlerinden yurtlarından edildi. Bunun HESABINI KİM VERECEK.??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok