Ebu Ubeyde'den tüm İslam alemine Mescid-i Aksa çağrısı: Şehitlerimiz...

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, tüm İslam alemine Mescid-i Aksa için harekete geçin çağrısı yaptı. Ubeyde, "Tüm şehitlerimize selam olsun. Onlar kanları ile İslam ümmetinin utancını ve acziyetini siliyorlar." dedi.

Ebu Ubeyde'den tüm İslam alemine Mescid-i Aksa çağrısı: Şehitlerimiz...
Ebu Ubeyde'den tüm İslam alemine Mescid-i Aksa çağrısı: Şehitlerimiz...
GİRİŞ 09.03.2024 00:40 GÜNCELLEME 09.03.2024 00:40
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Son dakika Ebu Ubeyde haberleri: İsrail'i, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde İslam alemine yeni bir çağrı yaptı.

Ebu Ubeyde'den tüm İslam alemine Mescid-i Aksa çağrısı: Şehitlerimiz...

Ebu Ubeyde'nin açıklamaları şu şekilde:

'BU SAVAŞ TÜM DÜNYAYA YENİ YOL ÇİZİYOR'

Savaşın 6. ayına girmemize rağmen bu terörist işgal ordusu hala katliamlarına devam ediyor. Bu savaş tüm dünyaya yeni yol çiziyor ve artık etkisi sadece Gazze'ye değil tüm ülkelere dokunacaktır. 

Uluslararası toplumun köhne yasaları, Amerikan yönetiminin etkisi altındaki adaletsizliği ve saldırganlığı korumak için tasarlanmıştır.

'154 GÜNDÜR İŞGALCİ ORDUYA KAYIPLAR VERDİRİP, ÖLDÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ'

7 Ekim'in en büyük nedenlerinden biri siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa'ya olan tavrıdır. 154 gündür bu işgalci orduya kayıplar verdirip askerlerini ve komutanlarını öldürmeye devam ediyoruz.

Ebu Ubeyde'den tüm İslam alemine Mescid-i Aksa çağrısı: Şehitlerimiz...

EBU UBEYDE'DEN TÜM İSLAM ALEMİNE MESCİD-İ AKSA ÇAĞRISI

Ramazan ayını cihat içinde aslanların olduğu bir dönemde giriyoruz. Siyonistler Mescidi Aksaya hiçbir önem göstermiyor ve Müslümanların tepkisinden korkmuyorlar.

Tüm ümmetin fertlerine sesleniyoruz, Mescid-i Aksa'ya için ayağa kalkın tepkinizi gösterin ve ona sahip çıkın.

'BAŞTA İSLAM ÜLKELERİ TÜM DÜNYA ÇOCUKLARIN AÇLIKTAN ÖLMESİNİ İZLİYOR'

Mücahitlerimiz, tüm noktalarda yüksek moral ve benzersiz bir mücadele ruhuyla siyonist-ABD saldırganlığına karşı direnişe devam ediyor. Başta İslam ülkeleri tüm dünya çocukların açlıktan ölmesini izliyor. Kimileri de düşmanla gizli anlaşmalar yapıyor.

'TÜM ŞEHİTLERİMİZE SELAM OLSUN, İSLAM ÜMMETİNİN UTANCINI VE ACZİYETİNİ SİLİYORLAR'

Tüm şehitlerimize selam olsun. Onlar kanları ile İslam ümmetinin utancını ve acziyetini siliyorlar. Tüm İslam ümmetinin itaat, cihad ve zafer ayı olan Ramazan ayını tebrik ediyoruz.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • Aziz 4 hafta önce Şikayet Et
    "Kendileri evlerinde oturup savaştan geri kaldıkları yetmiyormuş gibi, üstelik savaşıp şehit düşen kardeşleri hakkında da: “Sözümüzü dinleselerdi öldürülmezlerdi” dediler. Onlara de ki: “Eğer doğru söylüyorsanız, haydi ölümü kendi başınızdan savın da görelim!” Ali İmran 168.
    Cevapla
  • Ahmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Allahım müchitler savaşırken küffara karşı,burda mücahitleri eleştiren Abdullqh bin Ubeylerden sana sığınırım.
    Cevapla
  • Ali Can 1 ay önce Şikayet Et
    Ebu Ubeyde takma isimli kişi; Gazze yakıldı, Gazze yıkıldı, 31.000 Şehit, .... Sen hangi ülkedesin. Hizbüşşeytan'ın himayesinde Lübnan'da mısın.
    Cevapla
  • Kerim 4 hafta önce Şikayet Et
    Yıkana öldürene lafın yok mu
    Cevapla
  • Metin 4 hafta önce Şikayet Et
    şeytan arıyorsan aynaya bak gemi gemi mal gidiyor ülkenden İsrail'e senin onu. Acziyetini yaşa önce
    Cevapla
  • Muhammed 61 4 hafta önce Şikayet Et
    Ali kod adlı kişi sen hangi evde rahatlıkla ve huzur içindesin.komutanımız ve ekibi orda direnirken sen belki de boykot falan boşvermedin inşallah
    Cevapla
  • müslüman 4 hafta önce Şikayet Et
    münafık Ali can. onlar işgalcilerle savaşıyor. ne içiyorsan söyle bilelim. ama içtiğin zehirden tehlikeli. Ebu ubeyde savaşmazsa sen mi işgalcilerle savaşacaksın. gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz.
    Cevapla
  • Morelli 1 ay önce Şikayet Et
    Islamin askerleri sizsiniz gerisi yok bitti insallah zafer sizindir bizim basimizdaki liderler abdye satilmislar korkuyorlar mahallede kabadayilik yapiyor bol bol yalanlarla halka sadaka veriyor yaptigi masraflarla devletin kasasina bosaltiyorlar bol bol yalanlarla hayellerde yasiyorlar
    Cevapla
  • Salih 1 ay önce Şikayet Et
    mezhepçi İran ile her türlü filmi çevir, acemler köşesine çekilince Ümmet'in geneline laf söyle. Olacak iş mi. Kim dedi sana İran ile film çevir diye. Araplar, Türkler, Afganlar, Peştunlar, Belluçlar, Berberiler, Tuaregler mi. ... Ümmet'in geneline laf söyleme hakkın yok. Türkiye, Mısır ve Katar; diploması yoluyla Gazze'yi ve Gazze halkını ateşten kurtarmaya çalışıyor. Ona göre konuş.
    Cevapla
  • Kerim 4 hafta önce Şikayet Et
    Atılan somut bir adım var mı? Yoksa gölge etme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı