Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 11.03.2024 23:59 GÜNCELLEME 12.03.2024 10:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Al Nahyan'ın doğum gününü kutladı.

Erdoğan, Ramazan-ı Şerif'ini de kutladığı Al Nahyan'ı, iki ülke arasında tesis edilen Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey'in ilk toplantısı için Türkiye'ye davet etti.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Filistin ve Gazze 1 ay önce Şikayet Et
    Tarihe bakarsanız bütün anlaşmalar iki tarafın menfaatleri için yapılmıştır.İttifak içinde olduğumuz devletleri ebedi dostumuz gibi görmüyorum.
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tür yakınlaşmalar , ziyaretler , davetler , bayramlaşmalar , taziyeler ve dostluk arayışları her daim açık olmalıdır . Türkler'in İslam Tarihinde köklü bir geçmişi vardır . Arap Yarımadası halklarıyla yüzyılları aşan ilişkilerimiz mevcuttur .
    Cevapla
  • İslam Sancağı 1 ay önce Şikayet Et
    Ortak demiryolu ve otoyol yapılmalı Türkiye'den Suudi Arabistan'a, Katar'a, BAE'ye, Bahreyn, Umman, Mısır, Somali vs vs..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    devletlerin dostu ve düşmanı daimi olmaz. her zaman menfaat ve çıkarı ön plandadır
    Cevapla
  • Fahri 1 ay önce Şikayet Et
    Günaydın
    Cevapla
  • CENK 1 ay önce Şikayet Et
    Adamlar hatasını anladı arayı düzeltiyorlar. Kazan kazan formülü. Türkiyeye karşı gelmek çıkarlarına aykırı olduğunu gördüler. Türkiyede ki hazımsızlar sızlamaya devam etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!